Segítség bélyegző webáruházunkhoz

Szerző: | nov 5, 2007 | bélyegző, bélyegző készítés, bélyegző rendelés, bélyegző webáruház | 4 hozzászólás

» Ha szeretné ÖN is megtekinteni áruválasztékunkat…

Segítség bélyegző webáruházunk használatához, rendeljen Ön is online bélyegzőt kényelmesen irodájából!Önnek nem kell mást tennie, mint egyszerűen belépni webáruházunkba! Ha csak termékválasztékunk után érdeklődik, nem kell regisztrálnia – a megnyíló oldalról minden terméket elér, valamennyi bélyegzőt megnézheti, ki is próbálhatja, hogyan szerkesztheti meg rá saját bélyegzőlenyomatát.

Mint írtam, vásárlás előtt nem szükséges regisztrálnia, ám amennyiben Ön mégis a regisztrációval szeretne kezdeni, ezt megteheti a webáruház főoldalán, a „Regisztráció” gombra kattintva.

Egyébként ráér regisztrálni akkor, ha vásárolni szeretne, és az árut már kiválasztotta, illetve a kosárba helyezte. Ezek után a regisztráció automatikusan megjelenik Önnek, mielőtt a vásárlást befejezné.

Kérjük, hogy a regisztráció alkalmával ügyeljen adatainak pontos megadására, hisz számunkra a szállításkor és a számla kiállításakor ezek az adatok lesznek a mérvadóak!

Nagy segítség, ha megadja telefonszámát is, így könnyebben elérjük Önt, ha megrendelésével kapcsolatban szükségünk lenne további információra.

» Hogyan tud rendelni termékeinkből?

A megrendelés folyamatát igyekeztünk az ÖN számára a lehető legkényelmesebbé tenni.

Javasoljuk, hogy mindenek előtt tekintse meg termékválasztékunkat. Jelenleg több mint 400 bélyegző közül választhat.

A termékeket a webáruház címoldalán kategóriák szerint csoportokba rendeztük. A leggyakrabban a jobb felső csoport bélyegzői közül szoktak rendelni, a "Trodat szövegbélyegzők a legrövidebb határidővel" csoport termékei közül. Ha Ön műanyagházas önfestékező bélyegzőt keres – például számlatömbbe szeretne bélyegezni -, akkor innen érdemes választania. Ugyanebben a csoportban találja a Professional Line sorozat masszív, fémházas bélyegzőit, melyeket nagy igénybevételre – akár napi több száz lenyomat készítésére – terveztek.

Bélyegző webáruházunkban egyedülálló módon mindegyik termékünkhöz egyedi szöveget és grafikát szerkeszthet, és ehhez egy lépést semkell tennie! Sőt, a termékeket el is juttatjuk Önhöz, így jelentős időt és utazási költséget takaríthat meg.

Ha esetleg ismeri a bélyegző típusát, a képernyő alján lévő keresőmező segítségével is megkeresheti a kívánt cikket.

» Mit tegyen, ha nem sikerül a webáruházból rendelnie?

Nem mindenkinek ez a megoldás a legkényelmesebb, így azokra is gondoltunk, akik más csatornán keresztül szeretnék leadni megrendeléseiket, esetleg kérdéseik vannak.

Ha Ön bármilyen okból mégsem webáruházunkat választja, netán nem találja a megfelelő terméket, vagy szakmai tanácsra volna szüksége, három további megoldást is kínálunk, melyek segítségével jelentősen megkönnyíthetjük, hogy elérjen bennünket! Kívánságára a munka tervezési részét is elvégezzük Ön helyett!

1.) Küldjön nekünk e-mail-t elképzeléseivel!

Ha nem találja áruházunkban az Önnek leginkább megfelelő terméket, esetleg nem sikerül feltöltenie a kívánt grafikát, vagy egyszerűen csak szeretné bélyegzője szerkesztését ránk bízni, kérjük, küldjön e-mail-t.

Segítség bélyegző webáruházunk használatához, rendeljen Ön is online bélyegzőt kényelmesen irodájából!Üzenetében vázolhatja elképzeléseit, elküldheti a tervezett bélyegző szövegét, jelezheti, ha képet (pl.: logót) is el szeretne elhelyezni a lenyomaton. Az ehhez szükséges képfájllal kapcsolatban mindenképpen keresni fogjuk Önt! (Felhasználható grafikai fájlformátumok: jpg, bmp, tif, cdr 12. Kérjük, minden esetben 1 bites, azaz fekete-fehér grafikát küldjön majd részünkre!) Kérjük, mindenképpen adja meg elérhetőségét, hogy pontosan egyeztethessük Önnel a megrendelés, a szállítás és a számlázás részleteit.

2.) Megrendelését faxon is leadhatja!

Ha Ön nem az Interneten keresztül kíván rendelni, megrendelését akkor is fogadni tudjuk a 06 (1) 411 1313-as faxszámon! Faxunk éjjel-nappal működik, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csak munkaidőben tudunk visszajelezni Önnek. Kérjük, mindenképpen adja meg elérhetőségét, hogy pontosan egyeztethessük a megrendelés további részleteit!

3.) Hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat, segítünk Önnek!

Ha bármilyen kérdése, kérése lenne, nyitvatartási időben (hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között) örömmel állunk rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

+36-1-411-1212

» Ha Önnek már van bélyegzője, de adatai megváltoztak…

Bélyegző webáruházunkban csak komplett bélyegzőt tud rendelni. Azonban Ön a már meglévő bélyegzőjéhez könnyedén készíttethet velünk új szöveglemezt (gumilapot) is, ha adatai változtak, például székhelye, telephelye módosult!

Segítség bélyegző webáruházunk használatához, rendeljen Ön is online bélyegzőt kényelmesen irodájából!Műszaki okok miatt webáruházunkban az online megrendelés csak a komplett termékek grafikáinak elkészítését támogatja. Ettől függetlenül minden méretű és típusú bélyegzőhöz készítünk szöveglemezt, csak Ön ezt nem az áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, ha ilyen igénye van, megrendelését adja le e-mail-ben vagy faxon.

Kérjük, ebben az esetben adja meg már meglévő bélyegzőinek típusszámát vagy – amennyiben lehetséges – a lenyomat méretét. A megrendelés beérkezését követően visszahívjuk, és egyeztetünk Önnel.

Az e-mailben történő megrendelés és fax éjjel-nappal az Ön rendelkezésére áll, de kérjük, vegye figyelembe, hogy csak munkaidőben tudunk visszajelezni. Keressen bennünket bizalommal!

Még valami, amit érdemes figyelembe vennie!

Szöveglemez csere esetén a bélyegző festékpárna állapotától függ, hogy az új szöveglemezzel a bélyegző olvasható lenyomatot ad-e. Általában az egyévesnél nem régebbi festékpárnákkal – a használat mértékének függvényében – Önnek semmilyen problémája nem lesz. Ha a párna már halványan fog, célszerű megfestékezni vagy kicserélni.

Segítség bélyegző webáruházunk használatához, rendeljen Ön is online bélyegzőt kényelmesen irodájából!Amennyiben a festékpárnában a régi lenyomat szövege mély krátereket hagyott, az új szöveglemez nem ott fog felfeküdni a festékpárnára, ahol a régi lenyomat kimélyítette azt, ezért a bélyegző lenyomatán Ön folytonossági hiányokat fog látni. Ha festékpárnát cserél, természetesen a probléma azonnal megszűnik, ezért ilyenkor – főleg régi, sokat használt bélyegzők szöveglemezének cseréje esetén – mindenképpen javasoljuk, hogy cseréljen festékpárnát is.

Minden Trodat bélyegzőhöz tudunk cserepárnát biztosítani. Amennyiben Önnek más típusú bélyegzője van, kérjük, értesítsen bennünket. Ha a párna beszerezhető, a legrövidebb időn belül szállítjuk Önnek!

Megtisztelő figyelmét megköszönve:

Horváth Attila
Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

4 hozzászólás

  1. Simon Gellért

    Jó érzés, hogy vannak még cégek, akik nem burkolóznak be és segítőkészen, hozzáértéssel művelik a tevékenységüket. Legközelebb már nem gondolkozom ha nekem, vagy ismerősömnek bélyegzőre lesz szüksége, már tudom hova forduljak! További sok siker!

  2. bélyegző expressz

    Kedves Gellért!

    Köszönöm, köszönjük! Kellemes böngészést kívánok!

    Horváth Attila

  3. Haraszti Mihály

    Az ember azt hinné, hogy egy stempli egy sima, hétköznapi dolog, gyanútlanul bejön ide, és csak csodálkozik 🙂

    Hiába, lehet a legegyszerűbbnek tűnő dolgot is magas színvonalon művelni 🙂

  4. bélyegző expressz

    Még egy Látogató, akinek nagyon örülök – és nem csupán a kedves szavak miatt, melyeket ezennel szívből köszönök!

    Ha van (van?), aki még nem ismeri, hadd mondjam el, hogy Haraszti Mihály egy olyan elismert franchise szaktekintély, aki sok leendő Olvasóm számára tudna hasznos információkkal szolgálni. Megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek szíves figyelmébe ajánljam a weboldalát, aki a cége növekedését fontos ügynek tekinti. (Érdemes a hozzászólása fölötti névre kattintani.)

    Hogy mire jó egy jó franchise? A napokban láttam egy riportot Palásti Józseffel, aki a Fornetti szülőatyja, és Európa egyik legerősebb, legeredményesebb franchise hálózatát üzemelteti.