1… 2… 3… Start! (És egy meglepetés)

Szerző: | jan 4, 2008 | bélyegző, bélyegző rendelés, bélyegző webáruház, dátumbélyegző, professional line, trodat | 4 hozzászólás

Dátumbélyegző 4810Ha már Ön is túl van a számlázóprogram éves karbantartásán, ha sikeresen leleltározta a készletét, ha minden anyagot átadott a könyvelőjének, akkor Ön is hátradőlhet – ez az év már biztosan elkezdődött.

Megnézte már a dátumbélyegzőjét?

Van még rajta dátumszalag erre az évre? Nincs? Sebaj!

Most lehet, hogy kap egyet ajándékba!

Hogyan juthat hozzá?

E bejegyzés megjelenését követően kerek egy hétig, azaz 2008. január 11. délután 4 óráig minden kedves Megrendelőnknek Trodat 4810 dátumbélyegzőt adunk ajándékba, aki egyszerre rendel webáruházunkban egy tetszőleges Professional Line fémházas bélyegzőt és egy tetszőleges műanyagházas bélyegzőt.

Egy bélyegző az irodába, egy a könyvelőnek – plusz egy ajándék dátumbélyegző.

Az akció a készlet erejéig, de legfeljebb egy hétig, és csak a bélyegző webáruházban leadott megrendelésekre érvényes!

Mit szólna tehát egy ajándék dátumbélyegzőhöz?

Sikeres új esztendőt kívánva,

tisztelettel:

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

4 hozzászólás

  1. Stausz Csaba

    Kedves Attila!

    Környékünkön félóránként szirénáznak a „SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS” feliratú fehér színű gépkocsik. A rendőrautókról ugyanez nem mondható el. Ebből talán az következik, hogy több a gond az egészséggel mint a közbiztonsággal?

    Nem tudom, de az biztos, hogy láttam már rendőrautót amiből menetközben potyogtak ki a bilincsek és a pisztolyok. (?!?) Igaz, nem lehetett őket összeszedni.

    Egy fehér papíron „feküdtek” ugyanis, és a piciny műanyagautóban elhelyezett festékes henger „ontotta” magából ezeket az ábrákat.

    Az a téma és hozzá kapcsolódó egyik kérdés a „forgó” dátumszalagról jutott eszembe. Ennek (és a kiasutónak) a mintájára lehetne-e készíteni egy végtelenített bélyegzőt? Például, ha ebből a kis műanyagautóból ki tudnám ókkumlálni :), a hengert, akkor tudnátok-egy másikat (nyilván más tartalommal) készíteni helyette?

    Van-e ötleted arra, hogy milyen szituációban lehetne végtelenített bélyegzőt használni és milyen szöveggel?

    A „potyogtatós” rendőrautó itt tekinthető meg:
    http://www.webmutato.hu/rendorauto

  2. bélyegző expressz

    Kedves Csaba!

    A kis rendőrautódat kár volna szétszedni, ugyanis a benne lévő kis hengert nem festékezi semmi. Úgynevezett mikrocellás gumilap van benne, amit a henger palástjára ragasztottak. A festék a mikrocellás anyagba van töltve, mint egy szivacsba, és amíg ki nem fogy, minden külön festékező hengerrel való érintkezés nélkül fest.

    Ha kifogyott, akkor elvileg nem tölthető újra (gyakorlatilag igen, de akkor öltözz játszóruhába, és terítsd le az íróasztalt csomagolópapírral).

    Tudok-e ilyen bélyegzőt gyártani?

    Van olyan mikrocellás anyag, ami lézerrel megmunkálható. Elvileg olyan festék is létezik, ami melegítés nélkül felszivatható ebbe az anyagba. Csak mivel ilyet sorozatban nem gyártunk, és gyanítom, Te sem szeretnél kb. fél liter festéket venni azért, hogy pár grammot ebből betöltsünk a mikrocellás gumiba, amit majd egy hengerre rá kell ragasztani, és a hengert valamibe be kell rögzíteni, azt hiszem, jobban jársz, ha másik megoldást javaslok Neked.

    Ha elmondod, mit szeretnél nyomtatni, és mi a célod a hengeren gördülő grafikával, milyen hosszú szöveget szeretnél nyomni milyen felületre, elég valószínű, hogy találok olyan alternatív megoldást, ami szerepel a termékválasztékunkban, és sem Neked nem kerül egy vagyonba, sem nekünk nem kell technológiát építenünk rá.

    A kérdés tehát: miről lenne szó konkrétan?

    Üdv:

    Horváth Attila

  3. Stausz Csaba

    Kedves Attila!

    Megint olyan ismerettel lettem gazdagabb (mikrocellás gumi) amiről még sosem hallottam. Köszönöm.

    Elsősorban arról van most szó, hogy megpróbálom kitalálni, milyen szövegű végtelenített bélyegzőben lenne üzleti szempontból nagy fantázia.

    A nevetek azt sugallja, hogy elsősorban a gyorsaságban akartok legjobbak lenni, de én javasolnám, hogy írjátok a nevetek mellé: – amire minden alapotok megvan – „Bélyegzőkészítésben nem ismerünk lehetetlent.”

  4. bélyegző expressz

    Kedves Csaba!

    Köszönöm, jólesik, hogy így gondolod – mármint, hogy nem ismerünk lehetetlent. Végül is van ebben valami, de mindig azt szoktam mondani, hogy meg kell nézni, mennyire éri meg, megéri-e egyáltalán megoldani a lehetetlent.

    Van, amikor drágább a leves, mint a hús. Ez is egy ilyen eset. Miért?

    Azért, mert olyan termékről van szó, amit senki nem keres, ezért nincs rá széria megoldás. Ha pedig valami nem sztenderd, akkor egyedi tervezés, egyedi beszerzés, egyedi gyártás kell hozzá.

    A Trodat Austria például bármit elvállal – 2000 darab felett.

    Én azt javaslom, mondd el, mire szeretnéd használni ezt a csodabélyegzőt, és én megmondom, mivel érdemes helyettesíteni.

    Üdv:

    Horváth Attila