Vágja zsebre az irodáját! – Akció ma és holnap!

Szerző: | márc 10, 2008 | ajándék, bélyegző, pendrive, zsebbélyegző | 29 hozzászólás

zsebbelyegzo_ezustkingstone_pendrive_1gbAz új Trodat zsebbélyegző megjelenéséről már a múltkor hírt adtunk. Azóta sok-sok visszajelzést kaptunk, és mindenki azt mondja, hogy remek kis szerkezet, könnyű használni, kis helyen elfér, és mindenki irigyen bámulja azt, aki ilyennel pecsétel.

(Nézze csak meg a hozzászólásokat a fentebb belinkelt cikk alatt!)

Szóval már nem csak én állítom, hogy jól dönt, ha zsebbélyegzőt rendel, hanem azok is, akiknek már van ilyen.

Most elmondok Önnek még egy okot, amiért érdemes ezt a terméket választania.

Aki ma vagy holnap vásárol nálunk ilyen zsebbélyegzőt, az zsebre vághatja akár az egész irodáját.

Van ugyanis egy meglepetés ajándékunk ehhez a bélyegzőhöz! Egy Kingston pendrive.

5 év garanciával.

Méltó ajándék egy Trodat zsebbélyegzőhöz?

Vágja tehát zsebre az irodáját!

Ne vigyen magával dossziét, aktatáskát! Mentse el a szerződésmintákat, a fontos iratokat a Kingstone pendrive 1 GB tárhelyére. Elég komoly iratmennyiség kell ahhoz, hogy akár csak félig is megtöltse a szerkezet memóriáját – biztos lehet benne, hogy minden fontos anyaga elfér rajta.

Tegye zsebre, és tegye mellé a Trodat zsebbélyegzőt.

(Azok kedvéért, akik most azonnal rendelni akarnak, elhelyeztem itt egy linket, közvetlenül a webáruházhoz.)

Szerződést kötni indul?

Ne nyomtassa ki a szerződésmintát – partnere úgyis változtatni akar a szövegen. Vigye magával egy pendrive-on, módosítsák a szöveget a tárgyaláson, mentse el, nyomtassák ki ott. Máris megkötheti a szerződést, és le is pecsételheti a Trodat Mobile Marker zsebbélyegzővel! (És Ön megment néhány fát a kivágástól…)

Gondolja csak meg: egy szerződéskötésre annyi anyaggal fog csak érkezni, amennyi egy tenyérben – vagy zsebben – kényelmesen elfér, mégis minden fontos kellék kéznél lesz. Hát nem bámulatos?

(Ha máris rendelni akar, itt megteheti.)

Szeretne hazamenni, de még nem végzett a munkával, amit holnap reggel lepecsételve, aláírva le kell tennie az asztalra? Akkora az adatmennyiség, hogy e-mailben hazaküldeni képtelenség?

Mentse a munkáját a Kingston pendrive-ra, és vigye haza. A zsebbélyegző úgyis mindig Önnél lesz. Fejezze be a munkát otthon, és reggelre hozza be lepecsételve! (Vagy küldje be a lepecsételt iratokat egy futárral, és maradjon otthon.)

A Kingstone pendrive 1 GB-nyi tárterületén nem csupán az Ön hivatalos anyagai férnek el kényelmesen.

Tárolhat rajta fényképeket, kedvenc zenéit – ezeket egyes autórádiók már közvetlenül le is tudják játszani! -, egyéb hangzó oktatási anyagokat.

Csak néhány hasznos tippet mondtam el Önnek, de már ebből is láthatja, hogy a Trodat zsebbélyegző és a Kingston pendrive együtt igazán hasznos kellékek lehetnek az Ön számára is. Arról nem is beszélve, hogy ennyi hasznos, praktikus dolgot ilyen kis helyen tárolni igen praktikus dolog.

Már megszokhatta, hogy nem kínálunk olcsó bóvlit – ezért gyártunk Trodat bélyegzőt is -, és ajándékba sem adunk olcsó, semmire se jó kacatokat. A Kingston termékek olyanok a maguk kategóriájában, mint az autók között a Mercedes. Nem véletlen tehát az 5 év garancia. És nem véletlen, hogy ezt a terméket adjuk most a Trodat Mobile Marker zsebbélyegzők mellé – ajándékba!

Igen, jól értette!

Ha ma vagy holnap zsebbélyegzőt rendel webáruházunkban, Ön minden Trodat Mobile Marker zsebbélyegző mellé egy 1 GB-os Kingston pendrive-ot kap ajándékba.

Hogy lehet, hogy ilyen értékes ajándékot adunk? Nincs ebben valami trükk?

Nincs.

Ez az akció egy marketing kísérlet, ezért tudunk Önnek ilyen értékes ajándékot adni, és ezért tart ilyen rövid ideig.

FIGYELEM! Az akció a 2008. március 10-től – e cikk megjelenésétől  – 2008. március 11. 16:00 óráig, a Bélyegző Expressz webáruházában leadott megrendelésekre, ezen belül is a készlet erejéig érvényes.

Miért írom, hogy "a készlet erejéig"? (Mihu is megkérdezte a hozzászólásokban, ezért most ide beszúrok egy rövid frissítést.) Nyugalom, elég szép készlettel szerelkeztünk fel, és ha fogy, tudjuk pótolni. Vicces kedvű, nem bélyegzővásárlásra szakosodott ügyes emberek ellen véd "a készlet erejéig" kitétel. Egyébként ilyet minden akciós ajánlathoz írnak, csak nem nyíltan, hanem valahol az apró betűben. Van bélyegző, van pendrive elegendő. Mihunak pedig köszönöm, hogy jelezte, hogy "a készlet erejéig" nem túl elegáns. Így, remélem, már tiszta a kép.

Mit tegyen, ha szeretne egy zsebbélyegzőt egy ajándék pendrive-val?

Kattintson ide, lépjen be webáruházunkba, és rendelje meg a zsebbélyegzőt. A többi automatikus!

Vágja zsebre az irodáját, és nevessen azokon, akik egy aktakupaccal és egy nagy bélyegzővel a kezükben egyensúlyoznak a folyosón!

Ha megsajnálja őket, meséljen nekik a Trodat zsebbélyegzőről és erről az akcióról.

Utóirat:

Ne feledje – csak ma és holnap!

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

29 hozzászólás

  1. Mozsár Gabi

    Hm… most egy kicsit bosszús vagyok. Kicsit elkapkodtam a rendelésemet, nem?
    Úgyhogy akkor most szólok, hogy egy laptopra is szükségem lenne. Ha esetleg ilyen akción gondolkodsz a következő marketing kísérletednél, ne hagyd, hogy egy héttel előtte rendeljek! 🙂

  2. Diszlexia

    Attila!

    Ezt hogy csinálod?
    Ez felülmúlhatatlan!

    Kazal Kolos

  3. Bélyegző Expressz

    Gabi, hááát, az a helyzet, hogy a bejegyzésed kapcsán lett is némi lelkiismeret-furdalásom. Tényleg pont két fontos pillanat között rendeltél, így kétszer is lemaradtál valamiről.

    Márpedig az megengedhetetlen, hogy egy ügyfelem ne a legjobban járjon.

    Most nem mondhatok többet, csak annyit, hogy figyeld a blogot, mert itt mindig történni fog valami. És eljön a megfelelő pillanat!

  4. mihu

    Olvasás közben olyan volt, mint a TV-Shop reklám, de hát ez bizonyára nem véletlen.

    Jó dolog azt elmondani, hogy ez egy marketing kísérlet? Habár ide válogatott közönség jár, így nekik nem okoz nagy traumát feldolgozni.

    Azért nem szeretem a „készlet erejéig” mert azt hiszem, hogy trükközni fog a kereskedő, még ha Te nem is. Mi van, ha csak 3 db van? És mi van ha megrendelem az ajándék miatt, de közlik, hogy elfogyott?
    Éppen ezért én ezt nem használom, de ez én vagyok.

    Na jó, nem finnyáskodom tovább, de mondj már légyszi néhány noname bélyegzőt, mert én eddig akárhová mentem, mindenhol Trodatot és/vagy Colopot csináltak.

    Trodatot Trodattal összehasonlítani pedig nem nehéz, így aztán tényleg nincs könnyű dolgod, de szemmel láthatóan jól csinálod.

  5. mihu

    Igen, ami Gabival történt, azon sajátmagam is gondolkozom hogyan lehetne jól csinálni, mert tényleg bosszantó az ilyesmi.

  6. Bélyegző Expressz

    Szia, Mihu!

    Jók a kérdések, köszönöm!

    1. A TV-Shopos jelleget én is meglepődve analizáltam az oldalon. Az a helyzet, hogy a TV-Shopnál nem a reklámszöveggel van baj, hanem a termék minőségével szokott gond lenni. Itt ilyen gond nem lehet, ezt garantálom.

    2. Szerintem lehetek annyira őszinte, hogy bevallom, hogy ez egy marketing kísérlet. Más ésszerű indoka nem is nagyon lehetne annak, hogy egy elég értékes ajándékot adunk egy nem sokkal drágább bélyegző mellé.
    Ha vennél egy lakást x millióért, és adnának mellé egy Mercedest, Benned is felmerülne a kérdés, hogy miért nem kaptad inkább egy Merci árával olcsóbban a lakást. Ez a „vallomás” ezt a kérdéstípust kezeli.

    3. A „készlet erejéig” kitételen sokáig gondolkoztam. Itt most mindenkit megnyugtatok, hogy minden vevőmnek jut pendrive. Ha valakinek nem, akkor az ajándékba kapja a zsebbélyegzőt – így oké? Kizárólag azt a helyzetet szerettem volna kivédeni, hogy egy vicces kedvű ember azt mondja, hogy szeretne ebből rendelni tizenkétezer darabot, és ha nem tudok adni, akkor rohan a Fogyasztóvédelemhez.

    12 ezer pendrive-val nem készültem, de az a helyzet, hogy ha valaki sok bélyegzőt szeretne rendelni, bátran megteheti. Van itt azért egy pár pecsét, és egy nagy láda pendrive.

    Jut mindenkinek.

    De tény, hogy ez a „készlet erejéig” nem hangzik jól. Egyébként minden akciónál fel szoktátk tüntetni, csak ott az apró betűben.

    De most, hogy jeleztél, módosítok is a kiíráson.

    4. No-name bélyegzők
    Ha most márkanevet mondok, akkor perelhető vagyok, ugye? (Igen.) Na, ezt szeretném elkerülni akkor, amikor azt mondom, hogy no-name bélyegző.

    De elmondom, miről lehet felismerni az ilyet.

    A no-name bélyegző többnyire úgy néz ki, mint a Trodat 1-2-5 évvel ezelőtt. Hasonló szerkezetet használ, csak egy kicsit más megoldással, ezért nem működik olyan sokáig, és nem olyan megbízható. Néha eltörik, néha beszorul. De olcsó. Silányabb anyagokból készül. Láttam már ilyenből török, kínai, amerikai (!), egyéb távol-keleti és nyugat-európai gyártmányt is.

    Persze mindnek van neve. Végül is az is egy sportszermárka, hogy Reobek.

    Szerencsére egy bélyegzőnek csak egyik összetevője a bélyegzőház – ott sem érdemes kompromisszumokat kötni -, a szöveglemez a másik sarkallatos pont. Aztán fontos a pontos szöveg és a jó logisztika. Úgyhogy a Trodat-Trodat versenyben is vannak még egyéb tényezők, amelyekben, ha jól dolgozunk, jobbak lehetünk másoknál. (Erre törekszünk.)

    Ezekben mind a csúcsokat céloztuk meg, mert csak ezek mindegyikével tudom megkülönböztetni a cégemet másokétól.

    Tényleg jó kérdéseket írtál, kösz!

    Remélem, jók a válaszok.

    Gabi helyzete speciális, és ügyelni fogok rá, hogy ne járhasson rosszul (nem fog). De maradnom kell a sztenderdeknél.

    Az akciók határait nagyon pontosan kell kezelni, különben az akcióból tartós árengedmény lesz. Nem lehet.

    Gabi nem járhat rosszul, ez egyértelmű. Ezért is mondtam Neki, hogy érdemes lesz vissza-visszanézni ide.

  7. Vidi Rita

    Én nem féltem Gabit ebben a helyzetben, ugyanis Attila ritka korrekt és vevőszerető cégvezető. :))

    Az ajándékakció szuper dolog, és ahogy feltálaltad a pendrive előnyeit, hát, nem semmi marketinges vagy Attila:))

    A készlet erejéig dolog valóban nem szerencsés, ha a Tesco-ról van szó.
    Aki meg ilyesmi miatt gyanakszik, az csak önigazolást keres arra, hogy miért NEM vásárol most.

    Én ma is használtam a zsebbélyegzőmet, jippiiii! Pedig el is felejtettem, hogy vinnem kell a bélyegzőt, dehát ez a kis édes ott lapul tényleg a rúzsom mellett:D
    Úgyhogy már sosem jöhetek zavarba: smink oké, zsebbélyegző megvan, mehetünk:)

  8. Bélyegző Expressz

    Én a bankból szoktam visszajönni a céghez, mert sosincs nálam bélyegző. (Szakmai ártalom.)

    Persze most már hordok magammal zsebbélyegzőt, de a múltkor elfelejtettem, hogy nálam van, ezért úgy mentem kétszer, hogy másodszor már nem kellett volna, mert először is ott volt, cask már úgy megszoktam, hogy ezért mindig vissza kellett mennem.

    Szóval praktikus dolog a zsebbélyegző, de hülyeség ellen nem véd. (Engem nem védett meg.)

  9. mozsargabi

    Miattam tényleg nem kell aggódnia senkinek, van pendrive-om.
    (Laptopom meg tényleg nincs!)
    Csak a hasonló helyzetek elkerülése érdekben, máskor szerintem érdemes odafigyelni arra, hogy egy új termék bevezetésénél az akció ne két héttel a bevezetés után legyen.
    Én most el vagyok látva kellő számú bélyegzővel, nem hiszem, hogy a közeljövőben rá leszek szorulva, de azért figyelem majd a blogot!
    Ja, és köszi Attila, a hozzászólást a Kukabúvárban! Azt hiszem, egyetértünk.

  10. Bélyegző Expressz

    Egy új termék promója elég sok éles helyzettel jár, és köszönöm, Gabi, hogy erre Te is felhívtad a figyelmemet.

    Tudom, hogy nem arról van szó, hogy reklamálnád a pendrive-ot, szerintem ez mindenki számára egyértelmű. Az észrevételed pedig köszönöm, értékes volt!

    Laptopot egyelőre nem lehet itt nyerni, de soha ne mondd, hogy soha.

    És akkor is érdemes lesz erre járnod, ha most elegendő bélyegződ van. Soha nem lehet tudni, mik történnek itt.

  11. Juhász Munkaruha

    Helló, Attila! Gratula az akcióhoz, most majd jól kizsebelünk! 🙂

    Sajnos, nem volt 12.000 db a rovatban ,pedig én is éppen annyit szerettem volna… Na de mit várhat manapság az ember a svihák vállalkozóktól!

    Üdv, A Másik Attila

  12. Bélyegző Expressz

    Szia, Másik Attila!

    Igen, attól nagyon remegtem, hogy majd Te akarsz belezavarni az akcióba, hehe!

    Szeretnék sok olyan piaci szereplőt, mint amilyen Te vagy.

    Ez az igazság.

    Üdv:

    Attila

  13. Pintér Zoltán

    Kedves Bélyegző Expressz!

    Nagy kedvvel szoktam olvasgatni a blogot, kiváltképp mint a Trodat Magyarországi Képviseletének vezetője. A hozzászólásoktól eddig tartózkodtam, mivel a végfelhasználókkal való kommunikálást szokásom szerint meghagyom partnereimnek, közülük is a legjobbaknak…
    Ezúttal azonban egy egyszeri és megismételhetetlen ajánlattal kívánok élni, mégpedig „mozsár gabi” részére. Ezúton ajánlok fel neki egy darab férfi vagy női Trodat karórát becses gyűjteményünkből. Az ajándék értéke ugyebár csak eszmei, de azt gondolom, ennyivel is hozzájárulhatok a dologhoz:)
    Ezúton is remélem, mindenki elégedett lesz az új Mobile Printy-nkel, mi továbbra is mindent elkövetünk…
    Ha ajánlatom elfogadásra talál, az ajándékot Attilán keresztül juttatjuk el méltó tulajdonosához.
    Szép Napot mindenkinek, további sikereses együttműködést a Bélyegző Expresszel!

    Pintér Zoltán
    ügyvezető
    Trodat Magyarországi Képviselet

  14. Bélyegző Expressz

    Kedves Zoli!

    Nagyon köszönöm a felajánlást! Gabi már vásárolt nálunk, ezért a címe megvan – az órát boldogan továbbítom.

    Köszönöm, hogy segítettél átvágni a gordiuszi csomót! Ez a gesztus sokkal értékesebb, mint a pendrive. Köszönöm!

    További jó munkát kívánok!

    Horváth Attila

  15. mozsargabi

    Szóhoz sem jutok.

  16. mozsargabi

    Azért annyit mégiscsak, hogy köszönöm szépen!

  17. Bélyegző Expressz

    Gabi, én köszönöm, hogy megértő voltál.

    Az egésszel kapcsolatban pedig azt mondom: íme még egy ok, amiért érdemes a Trodattal együttműködnöm.

    Egy profi csapat, ahol ügyelnek a részletekre.

  18. Aries

    Hali!

    Más nem kaphatna Trodat órát? Azt sem bánom, ha naponta 3-szor a bélyegzővásárlás időpontját mutatja!:)

    Üdv:

  19. Bélyegző Expressz

    Ha naponta háromszor a vásárlás időpontját mutatja?

    Oké! Mindenki kaphat Trodat órát, aki egy héten keresztül naponta háromszor vásárol a webáruházban. 🙂

    Azért vagyok ilyen nagy csendben, mert a kollégák még csomagolják a délutáni árut.

    Elfogyott egy nagy doboz pendrive. Köszönjük a vásárlást!

  20. Viktor

    Üdvözletem,

    Megszenvedtem ám a megrendeléssel, mire rájöttem, hogy nem lehet két különbőző termékhez, ami 47×18-as beolvasni a már megcsinált mintát.

    ja és ha lehetne kérni még valami 100 Ft-os kis kütyüt, hogy ne annyival csússzon 10000 nettó alá a rendelés? 🙂
    na mindeg, ha nincs, nincs. 🙂

  21. Bélyegző Expressz

    Kedves Viktor!

    Először is köszönöm, hogy a felmerült technikai akadályok ellenére kitartott mellettünk! Másodszor azt köszönöm, hogy észrevételét megosztotta itt a blogon.

    Önnek igaza van, sajnos a rendszer nem a mérethez, hanem a típushoz rendeli hozzá a lenyomatmintát. Ez a többi bélyegző esetében nem okozhat félreértést, de mivel az új zsebbélyegző lenyomatmérete a Trodat 4912-esével azonos, szerencsés lenne, ha a minták is könnyen importálhatók lennének.

    Egyeztetek a programozókkal, hogy meg lehet-e oldani. Tartok tőle, hogy az alapstruktúra lesz a dolog akadálya, de egy kérdést mindenképp megér.

    A nettó 10.000.- forintos értékhatár.

    Valóban létezik olyan termékkombináció, amely esetében – Ön is ezzel találkozott – Ön megközelíti, de nem éri el a nettó 10 ezer forintos értékhatárt. Bár nincs szándékosság a dolog mögött, valóban nem néz ki szerencsésen.

    Javaslom, válasszon egy tartalék festékpárnát valamelyik bélyegzőhöz. Ezzel túllépi az ingyenes kiszállításhoz szükséges értékhatárt, és a fuvardíjért kap is valamit.

    Bízom benne, hogy hihető, hogy nincs szándékosság a dologban, egyszerűen vannak olyan áru párosítások, amikor az ingyenes kiszállítás értékhatárához közeli összeg jön ki, de nem éri el, nem haladja meg azt. Tartok tőle, hogy az infláció előbb siet majd „segítségünkre” a probléma végleges megoldásában, mint szeretnénk.

    (Frissítem a hozzászólásomat: Kollégáimmal egyeztettem, ők jelezték, hogy Ön személyesen jön a bélyegzőért, mert ma napközben nem lesz elérhető a megadott címen. Így viszont – természetesen – nem számítunk fel kiszállítási díjat.)

    Még egyszer köszönöm, hogy véleményét megosztotta velünk!

    Horváth Attila

  22. Juhász Munkaruha

    Tisztelt Horváth Attila Úr!

    Ön engem becsapott és aljasul kihasználta a hiszékenységemet! Még hogy zsebbélyegző! Ehhez egyenesen utánfutó kell!

    Nem tudom eldönteni, hogy Ön az ügyfelek szándékos, avagy botor megtévesztésében bűnös-e?

    Mivel jó kedvemben vagyok, ezért nagylelkűen az Ön rendelkezésére bocsájtom jogi tapasztalataimat!

    Tehát összegezzük a tényállást, és egyben veheti ezt bejegyzésnek a panaszkönyvben!

    Az Ön által – rendkívül túlzóan – zsebbélyegzőnek titulált böszme műszer meghaladja a 87 milliméter hosszúságot, és a 18 milliméter magasságot! Igaz, csak egyetlen milliméterrel, de sajnos, így is éppen kiesik a zsebbélyegző kategóriából!

    Felhívom a figyelmét, hogy a Gazságügyi Minisztérium 345/678 számú rendelete értelmében a 88×19 mm paraméterekkel rendelkező bélyegzők kizárólag a MONSTRUM kategóriában nyerhetnek elhelyezést!

    Elrendelem, hogy ezen súlyos jogellenes piaci viselkedés mielőbbi megszűntetését foganatosítani szíveskedjen, különben még belegabalyodom a blikkfanyelvbe a végén…

    Kelt mint fent, uraskodásom második hetében.

    Bolondsák szigetek, Almira, félemelet balra

    Dr Fülig Attila

  23. Bélyegző Expressz

    Ha jól értem, megérkezett a zsebbélyegző a Juhász Munkaruhához, ahol ezek szerint vidámság van!

  24. Viktor

    Nagyon nagyon meg vagyok elégedve.
    Hajnalban küldöm, reggel jön a hívás, hogy délután akár mehetek is érte…

    Nagyon profi, soha nem tapsztaltam még ilyet.

  25. Bélyegző Expressz

    Kedves Viktor!

    Én pedig még egyszer köszönöm, hogy észrevételeit megosztotta velünk.

    Büszkék vagyunk az olyan Ügyfelekre, akik a hozzáadott értékek miatt szeretik a szolgáltatásinkat. Ön is felismerte, hogy a gyorsaság érték.

    És akkor még nem is próbálta a 2 órás, expressz szolgáltatásunkat (sem a 15 perces szuperexpresszt)…

    Kívánom, hogy a bélyegzőt minél előbb sok nagy összegű szerződésre és számlára nyomja le!

    Horváth Attila

  26. mozsargabi

    Kedves Zoltán és Attila, köszönöm szépen az órát!Ez is nagyon expressz módon ért ide.

  27. Bélyegző Expressz

    Kedves Gabi!

    Használd egészséggel!

  28. Pintér Zoltán

    Kedves Gabi, Kedves Attila!

    Mi örülünk a legjobban a Trodatnál, hogy ilyen remek ügyfeleink vannak. Bár az ajándék tényleg csak eszmei, használja örömmel.

    Üdv
    Pintér Zoltán

  29. Bélyegző Expressz

    Kedves Zoli!

    Köszönöm még egyszer.

    És hadd emeljem ki, hogy milyen odafigyelést kapunk a Trodattól. Ez az a plusz, amit nem cserélnék el egy 50%-os árengedményre sem!