Bevállaljuk! – Mától örök garancia az összes Trodat bélyegzőre!

Szerző: | máj 21, 2008 | bélyegző, garancia, örök garancia | 15 hozzászólás

trodat_orok_garanciaMa megkaptam a Trodat legújabb teszteredményeit, és azt mondtam, hogy aki ezeket látva nem vállal örök garanciát, az gyáva — vagy ahogy a kollégám mondta: hernyó —, és nem érdemli meg a bélyegzőkészítő nevet. (Mielőtt valaki beperelne: ezt nem állítom másokra nézve, csak magamra vonatkoztatva.)

A teszteredmények azt mutatják, hogy ha a bélyegzőt emberek használják — természetesen bélyegzésre, és nem falat vésnek vele —, akkor a Trodat bélyegző normál használat mellett elnyűhetetlen. 

Egy biztos: ilyen bélyegzőház mellé már csak egy ugyanilyen kifogástalan bélyegzőgumira van szükség, és ha valaki ilyet tud gyártani — a Bélyegző Expressz tud —, akkor nincs miért vacakolni: örök garanciát kell vállalni.

Ha már annyit beszéltem róla, hogy miért drágább a Trodat, mint a no-name bélyegzők, akkor az eddigi érveim mellé teszek egy olyat, ami minden próbát kiáll.

Akkor most ünnepélyesen bejelentem, hogy a Bélyegző Expressz mától örök garanciát vállal minden általa készített Trodat bélyegzőre!

Az örök garanciával minden kockázatot örök időkre átvállalok a vevőimtől. Mától az eddiginél is nagyobb — magyarul: a legteljesebb — lelki nyugalommal lehet a Bélyegző Expressznél vásárolni! (Na jó, eddig is nyugodtan lehetett vásárolni, de ezt most fokozzuk.) Ha a bélyegző normál használat mellett meghibásodik, azonnal cseréljük, csak annyit kérünk, hogy a hibás darabot juttassa el hozzánk.

Semmi trükk! Nincsen "ha". Ha hibás, és mi gyártottuk, cseréljük.

>>> Kattintson ide, ha Trodat bélyegzőt szeretne venni örök garanciával!

Illetve egy-két kikötésünk van — csak az ingyenélők és a trükkös kedvűek kiszűrése érdekében. (Nyugodtan ugorja át ezt a részt, mert tudom, hogy Ön nem ilyen.)

Mire nem vonatkozik tehát a garancia?

 

 

 

 

 

  1. Nem rendeltetésszerű használat — vagyis ha a bélyegzőt nem emberek használták (pl. géphez kapcsolták), vagy nem bélyegzésre használták, vagy magasról leejtették, valamihez hozzádobták, megrongálták.
  2. Ha a bélyegző bármely alkatrészét (bélyegzőház, festékpárna, szöveglemez) nem a Bélyegző Expressznél vásárolták.
  3. Ha a csere adatváltozás miatt válik szükségessé (pl. cégadatok változása). Ez nem garanciális kérdés, hanem adatváltozás. Ugyancsak nem vonatkozik az örök garancia a hibásan közölt adatok javítására. Ilyenkor új bélyegzőre van szükség.
  4. Ha kifogy a festék, dátumos bélyegzőknél végére ér a dátumszalag – ez ugyanis rendes használódás, olyan, mint amikor egy autóból kifogy az üzemanyag. Ott irány a benzinkút — itt irány a webáruház! Tessék új cserepárnát vagy új dátumos bélyegzőt rendelni (utóbbi 11 évig elegendő dátumszalagot tartalmaz).
  5. Ha a fesékpárnát nem cserélték, hanem utánfestékezték, és a bélyegző meghibásodása erre vezethető vissza. Ugyancsak nem garanciális kérdés, ha a gyorsan száradó festékkel töltött festékpárnát a bélyegzőben hagyták, és az hozzákötött a bélyegzőgumihoz.

Minden további esetben a mai naptól a Bélyegző Expressztől vásárolt összes Trodat bélyegzőre örök garanciát vállalunk.

Gondoljon bele, mostantól egy Trodat bélyegző bekerülési árát egy élethosszal oszthatja, míg más termékekét csak ennél jóval kisebb számmal. Vagyis mától a Trodat bélyegző fajlagosan sokkal olcsóbb — naponta jóval kevesebbe kerül —, mint akár a no-name típusok, mert ezt soha nem kell pénzért cserélnie, ha tönkremenne (de úgyse fog tönkremenni).

Mindez persze csak akkor igaz, ha ezt a Bélyegző Expressznél vásárolja, mert — úgy tudom —, jelenleg csak a Bélyegző Expressz vállal örök garanciát a Trodat bélyegzőkre.

Néhány vásárlónknak elmondtam, mit tervezek — kíváncsi voltam a véleményükre. Amikor a 30 százalékuk azt mondta, hogy nem vagyok normális, megnyugodtam.

Ha ugyanis 10 emberből legalább 3 nem mondta volna, hogy ez őrültség, azt kellett volna gondolnom, hogy az ajánlat nem elég ütős.

És akkor gondban lettem volna, mert mivel lehetne túllicitálni egy örök garanciát?

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

15 hozzászólás

  1. Online Vállalkozó Klub

    Ugyan, Attila! Szerintem ez még elég gyenge garancia!

    Majd ha vállalod, hogy mellém temethetem a bélyegzőmet, és még feltémadáskor is működik, akkor majd komolyan veszlek – de addig!

    Egyszerűen gyenge marketinges duma. Nem rossz duma, de mégis…. Látod, mégis van hová fejlődnöd! 🙂

  2. Bélyegző Expressz

    Akkor most a fentieken kívül ünnepélyesen vállalom – de ez csak Juhász Attilára vonatkozik -, hogy a bélyegzőjét halála esetén mellé lehet temetni. És ha feltámadáskor nem működik, díjmentesen cserélem.
    Egyetlen feltételem, hogy személyesen hozza el hozzánk. Az útiköltséget megtérítem.

    Horváth Attila

  3. Péter

    És ha hamvasztják?

  4. A CSÁBÍTÁS BIRODALMA

    :):):)

    Nálam még nem ment tönkre Trodat!
    ..pedig szinte űrhajóskiképzést kap nap mint nap, annyit nyomkodjuk!

  5. Vidi Rita

    Nahát, úgy látom, ma a garanciavállalás nemzetközi napja lesz:))

    Nevem alatti link mutatja az enyémet, bár ti pont valszeg nem vagytok célcsoport, de igazán ránézhetnétek, szakértő szemmel:)
    Köszi!

  6. Bélyegző Expressz

    Ez a beszéd, Rita!

    Csak így tovább! Mert hova is megy a vevő örömmel vásárolni? Hol lesz maximális biztosnágban, ha számítógépet vagy alkatrészt akar venni?

    Na, ezért éri meg bátornak lenni!

    Gratulálok!

    Péter, a hamvasztás nem garanciális, mert rongálásnak minősül. (Ennyi kikötésem hadd legyen…) 🙂

    „Csábítás Birodalma” – örömmel hallom! És az a sejtésem, hogy nem is fog elromlani. (Mert azért bármilyen őrült ötletnek is tűnik ez elsőre, jól megnéztem, hogy vállalhatok-e rá ilyen garanciát.)

  7. Emil

    Attila, szándékosan nem olvastam el mások bejegyzését, mert szeretnék pusztán a saját érzéseimre hagyatkozni.

    Nálam a garanciád kiütötte a biztosítékot, mégpedig azért, mert az írásodból kitűnik, hogy elkötelezett ügyfél elégedettség maximalizáló vagy.

    Egy igazi bélyegzőgyártó mester, aki szereti a vásárlóit szórakoztatni és őszintén hisz a portékájában.

    Ha én lennék a Trodat importőr azonnal kizárólagosságot adnék Neked…:)

  8. Bélyegző Expressz

    Emil, Neked, mint visszatérő vásárlónknak egyébként is sokat adok a véleményedre. Köszönöm a megerősítést!

    Máskülönben nem a Trodat ad nekem kizárólagosságot, hanem én a Trodatnak – de milyen jó, hogy szólsz. Majd gyorsan beszélgetek egyet a vezérkarral!

  9. Dundi

    Hali Mindenki!

    Amikor most véletlenül ide kerültem és elolvastam ezt a garancia vállalást, ahogy mondani szokták se nyelni se köpni nem tudtam. Eddig csak hallottam a Trodatról, hogy az egy bélyegző fajta de most már tudom és kiválóságáról meg vagyok győzve. Persze csak akkor ha az is kiderül, hogy a garanciát vállaló csapat normális emberekből áll. Mert ez a vállalás azért elgondolkoztató, hogy azok-e? De szerintem azok, de akkor …. most mi is van …. szóval nem térek magamhoz.

    Csak gratulálni tudok!!

    Dundi

  10. Szórólap titokgazda

    „Ha én lennék a Trodat importőr azonnal kizárólagosságot adnék Neked”

    Emillel kell egyetértenem! Talán maga a gyártó sem népszerűsíti olyan szinten a termékét, mint, ahogy Te teszed.

    Szavamra, ha tudnék angolul, lefordítanám ezt a bejegyzést és megküldeném neik, a honlapod eléérésével együtt.

    Valaki vállalkozhatna igazán erre, mert ez mérföldkövekkel előrébb jár bármelyik más bélyegzővel foglalkozó cégnél.

  11. Szórólap titokgazda

    Attila!

    Most nézem a garancia bélyegző grafikáját. Az kézzel rajzolódott?

  12. Bélyegző Expressz

    Nem kézi rajz, Corelben készült. Csak át lett alakítva jpg-vé, és internet barát méretűvé lett csökkentve.

    Kézi rajznak néz ki?

  13. Nagy Zsolt

    kedves Attila!

    Ha ezt őrültségnek tartják, akkor mit szólnának ahhoz, hogy „Bélyegzőjét becseréljük, s egy új bélyegzővel lepjük meg Önt”. Szerintem nem lehet mondani az ötletere, hogy őrültség. De amit idézőjelben írtam, azt már esetleg tarthatják őrültségnk az emberek.

    Tisztelettel: nagy Zsolt

  14. Emil

    Zsolt, az amiről Te beszélsz nem egyszerű őrültség lenne.

    Aki ilyen garanciát mer ígérni az nem őrült, hanem közveszélyes. Közveszélyes és zárt osztályon a helye nem pedig egy cég vezetői székében, ahol az alkalmazottai egzisztenciáját kockáztatja. Ilyen húzás maradjon meg a buta konkurenciának, szerintem…

  15. Bélyegző Expressz

    Zsolt, én sem értem pontosan, mire gondolsz.

    Akciónak nem rossz, bár szerintem szükségtelen. Az örök garancia épp elég jó üzlet, ehhez már nem kell további akció.

    Persze valószínűleg mi lennénk a legnépszerűbb bélyegzőkészítő cég, ha bárki bármilyen használt bélyegzőjéért ingyen adnánk egy újat, de ahhoz kellene egy terülj-terülj asztalkám, hogy rövid idő alatt csődbe ne menjünk.

    (Lehet, hogy nem jól értem, mire gondolsz.)

    Annyi persze a mostani garanciánkhoz is jár, hogy ha netán tönkremenne egy Trodat bélyegző – nem fog -, akkor természetesen teljesen újat adunk helyette.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bélyegző Expressz Blog – Kincset érő ötletek a bélyegzők mellé, hogy sok számlát kelljen lepecsételnie! » Archívum » Kidobtuk a Trodat bélyegzőt! - [...] Íme: Most már mindenki érti, miért vállalunk örök garanciát minden általunk készített Trodat bélyegz....Lesz még ilyen videó, mert kedvet…