Erre biztosan elmegyek

Szerző: | szept 9, 2008 | önképzés | 7 hozzászólás

Biztosan Ön is emlékszik a Bélyegzőnyúzda videókra.

Ezekben a rövid kis filmekben elég sportszerűtlen — de nem egyenlőtlen! — harcot vívtunk a Trodat bélyegzőkkel. Megtámadtuk őket turmixgéppel, autóval, fúrógéppel, lőttünk rájuk, ledobtuk a másodikról, szöget vertünk be velük a falba — szóval megnéztük, mire is képesek extrém igénybevétel mellett.

Talán soha semmi nem kapott még ennyire egyértelműen lelkes fogadtatást ezen a blogon. Ezt a videónkat máig közel 20 ezren (!!!) látták. Igen, jól sejti, ennek voltak üzletileg is jól mérhető következményei.

Szerettem ezeket a videókat, és imádtam dolgozni velük. Forgatni, vágni, keverni.

Nem vagyok profi vágó, számítógépen kifejezetten fakezű voltam, ezért leckéket kellett vennem, hogy ezeket a videókat jó minőségben elkészíthessem.

A mesterem egy — ehhez lassan hozzá kell szoknom — nálam jóval fiatalabb szakember, Sereg Krisztián volt, a Videóvágás Blog házigazdája. És ez a fiatalember most tart egy ingyenes videóvágás konferenciát.

Szerencsém volt, mert amikor én kerestem meg, Krisztián még vállalt privát tréninget (magyarul prájvit kócsingot), így elég gyorsan megtanultam tőle az alapokat és még néhány mesterfogást. (Ma már nemigen vállal — infóterméket fejleszt, felértékelődött az ideje.) Néhány kurzus elég volt arra, hogy biztos kézzel bánjak a vágóprogrammal. Ajánlott egy csúcsminőségű szoftvert, amelyet gyorsan és igen kedvező áron meg is lehetett venni.

A családom korábban nagyon nehezen viselte, hogy éjszakákon át vacakolok egy-egy videó vágásával. Krisztián segítségével ez az idő jelentősen lerövidült. Legutóbb az elmúlt egy év családi videóit vágtam össze egy igen jól élvezhető egésszé mindössze két délután alatt. Az anyag átment a legkeményebb teszten: a család megnézte, és élvezte.

Szóval ez a fiatalember hamarosan tart egy ingyenes konferenciát mindössze 50 embernek, akik szeretnének megtanulni úgy videót vágni, hogy ne csak az unalmas részeket tudják kigyomlálni a filmből, de a jeleneteket áttűnéssel, zenével, egy-két jópofa trükkel is nézhetőbbé, élvezetesebbé tudják tenni.

Önnek akkor is érdemes elmenni erre a konferenciára, ha történetesen nem házi videót szeretne készíteni, hanem honlapjához szeretne filmet forgatni. Viszont csak 50 hely van — érdemes lesz figyelni, mikor lehet regisztrálni. Én feliratkoztam a Videóvágás Blog blogértesítőjére.

A Videóvágás Konferenciát 2008. október 11-én, Pilisvörösváron tartja Krisztián. A részletekről, a jelentkezésről a Videóvágás Blogban olvashat itt és itt.

Én ott leszek.

Találkozunk? (Gondolom, nem kell magyaráznom, mennyit tud dobni egy blogon egy-két jól sikerült videó.)

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

7 hozzászólás

  1. Mozsár Gabi

    Én a 14 és fél éves fiamat szívesen benevezném, de én aznap dolgozom, a férjem elutazik. (Meg nem is szeretném elvenni valaki helyét.) Attila, nem bízhatnám rád? 🙂

  2. Bélyegző Expressz

    Ne légy ilyen kegyetlen egy ártatlan gyerekkel! 🙂

  3. Vidi Rita

    hinnye!
    megnézem, mi lesz aznap a terv, és elmegyek én is ha minden összejön:)

  4. Bélyegző Expressz

    Az úttörő ahol tud, segít. 🙂

  5. Halder

    Nincs – mint a MiSzü-ben – élõ internetes adás?
    Sajnos messze vagyok, de érdekelne a dolog engem is.

  6. Bélyegző Expressz

    Ilyenről nem tudok, de infótermék tuti lesz.