Azt szeretném, ha a bélyegzőkészítők…

Szerző: | okt 30, 2008 | bélyegző, bélyegző rendelés, bélyegzőkészítés, bélyegzőkészítő | 4 hozzászólás

Ön mit vár egy bélyegzőkészítőtől?Amikor egyszer annyira meg voltam fázva, és olyan reménytelenül, kikúrálhatatlanul köhögtem, hogy orvoshoz mentem — ez nálam nagyon ritka —, meglepve konstatáltam, hogy a doktor úr megkérdezte, szirupot kérek-e vagy tablettát.

Mivel a kanalas borzalmakat képtelen vagyok magamhoz venni, a tablettára szavaztam, de szerényen — az orvosnak mégiscsak kijár a tisztelet — jeleztem, hogy tudom, hogy ez nem kívánságműsor, és a kérésem csupán akkor érvényes, ha ezt tényleg lehet.

"Ha én kérdezem, akkor ez bizony kívánságműsor!" — mondta a doktor úr, aki még azt is megengedte, hogy kiválasszam azt a gyógyszert, amit magam is vettem volna a patikában, ha nem lett volna vényköteles. Ha akkor lett volna internet — ez ugyanis egy régi történet még a húszas éveimből —, akkor nem kellett volna a doktort látogatásommal zavarnom, csak küldtem volna egy e-mailt, hogy köhögök, kérek ezt és ezt, bemennék a receptért, mikor lehetséges.

Nos, mivel azóta már van internet, ezennel bejelentem, hogy ez itt a…

Bélyegző Expressz Kívánságműsor - írja meg, mit vár egy bélyegzőkészítőtől

Itt elmondhatja, milyennek képzeli álmai bélyegzőkészítő szolgáltatását, mi az, amit ki nem állhat a bélyegzőkészítőkben, mikor, hogyan járt pórul, amikor bélyegzőt rendelt. Arra szeretném bátorítani, hogy írja meg nekünk, mit tehetnénk Önért, mi az, ami elég jó, nem, ne is azt, hogy mi az, ami elég jó, hanem azt, hogy mi az a szolgáltatás, ami a legjobb ahhoz, hogy Ön azt mondja: "igen, tőlük szeretnék bélyegzőt rendelni".

Tudom, bélegzőt nem azért vesz az ember, mert mindig erre vágyott, hanem azért, mert valamiért muszáj, és egyébként is semmi kedve az egészhez. Jó lenne, ha nem kellene ezzel foglalkozni. Na de miért ne lehetne minél egyszerűbben, minél kényelmesebben, minél kevesebb bosszúsággal, kényelmesen bélyegzőt rendelni?

Ön is utál a bélyegző megrendeléssel bajlódni? Akkor Ön a mi emberünk! Pont az Ön véleményére van szükségem!

Kérem, mondja el itt, a nagy nyilvánosság előtt, vagy kattintson a fenti képre, és küldje el e-mailben.

És hogy ez miért jó Önnek?

Azért, mert mi nemcsak meghallgatjuk, amit mond, de amit sokan kérnek, azt meg is valósítjuk. Szóval érdemes most elmondani, mit vár egy bélyegzőkészítőtől, mert könnyen meglehet, hogy holnaptól már az Ön ötlete alapján dolgozunk.

Szóval mit tehetünk Önért?

Mondja el itt, vagy írja meg e-mailben itt.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

 

4 hozzászólás

  1. Online Vállalkozó Klub

    Én szeretném, ha minden reggel 8 óra körül egy csésze forró kávéval érkezne egy csinos, kedves bélyegző készítő lányka, és egy kicsit megmasszírozná a hátam.

    Remélem, ezt sokan fogják még kérni!

  2. mjani

    Én ugyanezt szeretném, csak nem reggel 8-kor, hanem este 8-kor 🙂

  3. Mozsár Gabi

    Ki gondolta volna, hogy a Trodat bélyegző maszírozásra is jó lehet! 🙂
    Tinta helyett gyógynövénykivonat. Valami olyan szöveggel, hogy „Friss vagyok, üde és fiatalos!”
    Biztos hatásos!
    Gondold meg jól, Attila! 🙂
    Más ötlet nekem sem jut eszembe.
    Bár így, hogy most végiggondoltam, hónapok óta azért nem váltok bankot, mert akkor le kellene cserélnem a bélyegzőimet (mivel rátetettem a számlaszámot is.) A bankköltségen szerintem már tízszer többet buktam, mint amennyibe az új bélyegző kerülne. De valahogy mégsincs meg a kellő motiváció. Talán valami jó kis akció kellene.

  4. BobMaster

    Apple white lekerekített bélyegzőházat, hogy menjen az iBook-omhoz.