Trodat bélyegző örök garanciával, és még az árát is visszakapja! (Ezek megőrültek???)

Szerző: | nov 4, 2008 | bélyegző, bélyegző ingyen, xerox phaser 3300mfp | 3 hozzászólás

Hogyan kapja vissza Trodat 4912 bélyegzőjének árátHol van ebben az átverés?

Sehol!

Na jó, ez az akció nem szól mindenkinek, ez igaz. De akinek szól, annak ez a legjobb hír.

Amikor nagy márkák egymásra találnak, mindig történik valami rendkívüli.

Így van ez most is.

Játsszunk!

Önnek melyik márka jut az eszébe, ha azt mondom, férfi borotva?
A Gillette, igaz?

Ha azt mondom, biztonságos autó? Ugye a Volvo?

Ha bélyegző, akkor nyilván a Trodat! Ha Trodat, akkor Bélyegző Expressz…

És ha azt mondom: fénymásolás? Akkor természetesen a Xerox, ki más!

És ha azt mondom, hogy most varázsütésre megoldhatja az összes irodai papírmunkát, és még a bélyegzője árát is visszakaphatja?

Mert nem kevesebbről van szó, mint erről!

Hertay Ákos, a Takforsys ügyvezetője — maga is egy, a Bélyegző Expressznél vásárolt örök garanciás Trodat 4912 boldog tulajdonosa — azzal hívott fel, hogy van egy zseniális új terméke, amelyhez szívesen adna ajándékba Trodat 4912 bélyegzőt, és ezeket a bélyegzőket velünk szeretné elkészíttetni (mert elégedett volt, amikor nálunk rendelt).

Lehet-e ellenállni egy ilyen kérésnek?

IGEN, lehet! Sok cég keres meg azzal, hogy mi lenne, ha közösen akcióznánk meg valamit. Keresett már meg olyan vállalkozás, amely irodai — most nem mondom meg, hogy milyen — készülékekbe való nem-gyári alkatrészeket forgalmazott, és szerette volna, ha közös akciót futtatunk. Elképesztően jó feltételeket adott hozzá, mégsem vállaltam. Nehezen értette meg, hogy a Bélyegző Expressz, amely mindig azt hirdette, hogy Ön soha ne érje be kevesebbel, mint a legjobb minőséggel, nem állhat egy olyan akció mellé, amelyben valaminek a költségtakarékos utánzatát árulják. Versenytársaink közül sokan hirdetik magukat úgy, hogy az ő no-name bélyegzőjük ugyanazt tudja, mint a Trodat, csak olcsóbb. Meg a szolgáltatásuk ugyanaz, mint a Bélyegző Expresszé, csak olcsóbb. Oké, ki kell probálni. Nincs az a pénz, amiért egy ilyen akció mellé állnék. A cégem hitele ennél értékesebb.

De minden olyan cég felé nyitott vagyok, amely csúcsminőségű terméket értékesít!

Hertay Ákos cége ilyen. Az ő vállalkozása is azokra a cégekre céloz, akik nem a T. Gazdaságos beszerzési árig látnak csak el, hanem tudják, hogy hosszú távon az a legolcsóbb, ha rögtön megvesszük a legjobbat, ami évekig szervizköltség nélkül megbízhatóan működik, nagy a munkabírása és kicsi a karbantartási igénye, ja, és nem utolsósorban a relatíve magas(nak látszó) vételárhoz meglepően alacsony üzemeltetési költség párosul.

Volt már olyan nyomtatóm — nem is névtelen! —, amelynek a forgalmazó folyton hosszabbítgatta a garanciáját, mert néhány havonta alaplaphibás lett. Nagyon korrekt volt az ügyfélszolgálat — ismert cégről van szó —, mindent elismertek, és elég gyorsan javították, néha ki is cserélték a készüléket, de mivel bosszantó és kiszámíthatatlan volt a hiba, és bizonytalanná tette a folyamatos irodai munkát, és a többszöri készülékcsere sem oldotta meg a problémát, az egyik ilyen csere után a vadonatúj cseredarabot kihajítottam a kukába, és vettem helyette egy egészen más típust, jóval drágábban. Ám az még mindig hibátlanul működik, meglepetések nélkül.

Xerox Phaser 3300MFPEkkor még nem ismertem — nem is ismerhettem, hiszen vadonatúj termék — a Xerox Phaser 3300MFP nevű multifunkciós csodaszerkezetet, amely kávét ugyan nem főz, de egy nagyobbacska nyomtató helyén egyszerre dolgozik egy nyomtató, egy szkenner, egy fax és egy fénymásoló helyett, elképesztő gyors, úgy nyomtat kétoldalas dokumentumot, hogy nem kell vele bűvészkedni, nagyobb dokumentumokat úgy fénymásol, szkennel és faxol, hogy egyszerre akár egy 50 oldalas árlista fénymásolását vagy faxolását is rábízhatom, nem kell mellette állnom, és egyenként adogatni bele a lapokat, ráadásul mindehhez egy olyan lapsebesség tartozik, hogy a nyomtatással töltött idő a felénél is kevesebbre rövidül. Ja, és amíg a titkárnő nem áll a gép mellett, addig ugye tud kávét főzni — tehát a készülék mégiscsak alkalmas erre is…

Tehát ez egy Xerox. Nem valami hipermarketben kapható csodatöpörtyű akciós áron, viszont ez tudja is azt, amit mondanak róla.

És ha november 30-ig ilyet rendel, akkor a Bélyegző Expressznél vásárolt Trodat 4912 bélyegző árát a Takforsys visszafizeti Önnek — ehhez elég bemutatnia a tőlünk kapott számlát (ha online rendeli meg a nyomtatót, akkor csak el kell küldenie a számla sorszámát).

A csodaszerkezetről, a technikai paramétereiről és az áráról — egyébként nem is olyan borsos, főleg annak fényében, hogy kb. 25%-kal alacsonyabb lapköltséggel dolgozik — a Takforsys külön a Bélyegző Expressz ügyfelei számára fenntartott fogadóoldalán tájékozódhat. A 25%-kal alacsonyabb lapköltség egyébként azt jelenti, hogy ha Ön a készüléket a kapacitása egyharmadáig használja csak ki, már akkor is egy év alatt megtakarítja a teljes vételárat. Na ez az a szempont, ami senkinek nem jut eszébe, amikor nyomtatót vásárol. Érdekes, pedig mennyire kézenfekvő ez a kérdés, amikor kocsit veszünk, nem? Ön adna több pénzt egy olyan autóért, amelyik 25%-kal kevesebbet fogyaszt, mint a többi?

Ha Ön most készül jó nyomtatót — mit nyomtatót? egy egész titkárságot! — vásárolni, akkor érdemes a Takforsysnál vásárolnia Xerox Phaser 3300MFP-t, mert a Trodat 4912 bélyegzőjének árát a Takforsys visszafizeti Önnek.

De csak november 30-ig!

Még egyszer a link: itt kapható a Xerox Phaser 3300MFP.

(Tényleg, ha én is veszek, kitől kapok ajándék bélyegzőt?)

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

3 hozzászólás

  1. Online Vállalkozó Klub

    Attila és Takforsys, gratula, ügyesek vagytok!

    A rendelési oldalról egedül csak valamilyen név, vagy arc hiányzik.

    Bár most én csak az „olcsóbb” megoldást fogom választani, és egyszerűen rendelek Tőled egy pár bélyegzőt! 🙂

    Üdv, a Másik Attila

  2. Erdélyi Norbert

    Király ötleteitek vannak!

    Ne ölj meg érte, de nekem fogalmam nincs mitől lehet egy bélyegző jobb vagy rosszabb a másiknál. Hacsak nem rakom be a turmixgépbe 🙂

  3. Bélyegző Expressz

    Jogos kérdés, Norbert, köszönöm, hogy felvetetted!

    Három nagy erőssége van a Trodat bélyegzőnek: a tartósság, a nagyon felhasználóbarát kialakítás és az örök garancia. Mi még ezt fejeljük meg a gyorsasággal — illetve már az örök garancia is valaminek a megfejelése, mert tudtommal csak én vállalok ilyet ebben az országban.

    A Trodat bélyegzőben azt lehet szeretni, hogy akármennyit pecsételsz vele, nem fog leszakadni a kezed utána. Azt is szeretik a vevőink, hogy ettől az igénybevételtől nem fog elkopni, szorulni, tönkremenni. Mivel mi lézergravírozott, valódi bélyegzőgumit teszünk bele — az olcsó, átlátszó fotopolimer klisék helyett, amelyeket a bélyegzőfestékben lévő víz felpuhít, és a betűket az évek során az olvashatatlanságig vastagítja —, a lenyomat mindig olvasható marad. (Nem kell majd sem neked, sem a vevődnek az APEH-nál magyarázkodni az olvashatatlan adószám miatt.)

    Egy extra következik: ha festékpárnát kell cserélned, csak megnyomsz a bélyegzőn egy elegáns gombot, és a párna előrecsúszik, de nem esik ki, mint más típusoknál — ott gomb sincs —, és nem piszkolja össze a ruhádat.

    Az örök garancia pedig azzal az előnnyel jár, hogy ha netán a fenti dolgok közül valamelyiket mégse tudná maradéktalanul teljesíteni ez a bélyegző, akkor szó nélkül kicseréljük.

    Ja, meg szép, jó színekben kapható.

    Mindezeken túl ezzel a bélyegzővel sikerült már sört nyitni, szöget verni a falba, kibírta, hogy ledobtuk a másodikról, kiejtettük a kocsiból 50-nél, átment rajta a kocsi, lelőtték, átfúrtuk — ezek után mind működött. Nos, a turmixgépben valóban egy kicsit rossz napja volt…