Kis lépés az emberiségnek…

Szerző: | dec 16, 2008 | bélyegző expressz, trodat | 11 hozzászólás

Cikk a Bélyegző ExpresszrőlAz ember kidobja a Trodat bélyegzőt a másodikról, átmegy rajta kocsival, megtámadja egy ipari fúrógéppel, szöget ver vele a falba, sörnyitónak használja, lelöveti, és mivel ennyi nem elég ahhoz, hogy tönkretegye, beleteszi a turmixgépbe. Mindezt lefilmezi, beteszi a blogjába — szóval telnek-múlnak a dolgos hétköznapok, mint minden átlagos munkahelyen.

Most sem történt semmi olyan, amit feljegyeznének a történelemkönyvek. A BUX index meg se rezzent belé. A bulvárhírekben például meg sem említették, és a vezető gazdasági lapok is hallgattak róla. Én is csak onnan tudtam meg, hogy kaptam egy e-mailt: "Attila, nézz fel a Trodat Austria főoldalára, van ott rólatok valami a hírek között."

Nem mindennap írnak az ember eddigi munkásságáról hét (na jó, hat és fél) nyelven méltatást. És nem mindig veszi észre egy piacvezető világcég, hogy van Kelet-Európa szívében egy vállalkozás, amelyik azon dolgozik, hogy… szóval igyekszik az ember.

Ez a cikk nem nagy dolog. És csak az fogja érteni, aki e hat és fél nyelv közül legalább az egyiken beszél. Nekem persze hallatlan öröm, hogy ez az írás megjelent, mert a munkám és a kollégáim munkájának elismerését látom benne. Elismerést egy olyan cégtől, amely kevés híján 100 éve van a piacon, és mindig a jó irányt választotta.

Önnek sem azért mondom el mindezt, mert dicsekedni szeretnék, noha nehéz volna tagadni az örömömet. Hanem azért, mert szeretném megköszönni Önnek, akár vásárolt már nálunk, akár csak a blog olvasója, akármivel is járult hozzá a sikerünkhöz, köszönöm, hogy itt volt, és külön köszönöm, ha most velem együtt örül.

Egyetlen oka van annak, hogy a Trodat felfigyelt a munkánkra: az, hogy olyan sokan bíztak bennünk, hogy több mint száz (!) Trodat partner ország megannyi bélyegzőkészítő cége között is sikerült kiemelkednünk a sokaságból, és annyian rendeltek tőlünk bélyegzőt — talán épp Ön is —, hogy Welsben, a Trodat gyárban már minden fontos ember tudja, kik vagyunk.

Különösen nagy öröm ez nekem azért is, mert olyan, sokkal inkább Európa szerencsésebb történelmi fejlődésű országaira és Amerikára  jellemző vadászterületen értünk el az osztrák anyacég számára is megdöbbentő sikereket, mint az internetes értékesítés. Amikor néhány éve úgy döntöttem, hogy erre a területre összpontosítom minden figyelmemet, biztos voltam benne, hogy az internetes értékesítésé a jövő.

Ma már tudom, hogy tévedtem.

Az internetes értékesítés nem a jövő, hanem a jelen. Aki nem vagy nem jól használja ezt a csatornát, néhány éven belül búcsút mondhat a forgalma jelentős részének.

Az idén minden eddiginél sikeresebb évet zárhattunk — ehhez az Ön bizalma is hozzájárult. Szeretném ezt megköszönni Önnek!

Ennek a blognak eddig is az volt a célja, hogy megosszam Önnel a cégvezetés és a hatékony értékesítés terén szerzett tapasztalataimat, mert azt remélem, hogy Ön is sikerrel alkalmazhatja azt, ami nálam bevált. Ígérem, a jövőben az eddiginél is több ilyen témájú írást olvashat majd itt, olyan ötleteket, amelyeket a saját szakterületén is sikerrel alkalmazhat.

Kívánom, hogy az üzleti év végén Önnek is ugyanilyen örömben legyen része, és annyi számlát kelljen kiállítania, hogy hetente kelljen festékpárnát cserélnie a bélyegzőjében!

Még nem búcsúzom — az idén még jelentkezem.

Még egyszer köszönöm!

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

11 hozzászólás

  1. Görög Mária

    Gratulálok! Jó, hogy a Trodat is értékeli jó partnereit és az új ötleteket!

  2. Videós Zoli

    Gratulálunk Attila ! Igazán szép munka, csak így tovább a jövőben is !

  3. Nagy Barna (Emc)

    Őszintén gratulálok, Attila!

  4. Szegedi Rita

    Kedves Attila!

    Gratulálok a sikerhez, kétségtelenül megérdemli(k)!

    Üdvözlettel,
    Rita

  5. Online Vállalkozó Klub

    Továbbra is tiltakozunk!

    Az, hogy Ön még a nevében is fennen hirdeti alávaló szándékait, az is tűrhetetlen!

    De az, hogy egy ilyen durva embert, a bélyegzők társadalma ellen elkövetett merényletei miatt még meg is dicsérjenek, ez már túlmegy minden határon!

    Továbbra is követeljük, hogy Ön tanusítson mély megbánást a sötét középkort idéző kínzási módszerei miatt!

    A Szerencsétlen Meggyötört Bélyegzők

  6. Gyetvai Zsuzsa

    Ez igen! Gratulálok! Csak így tovább!

  7. Bélyegző Expressz

    Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt és a jókívánságokat is!

  8. Apuka

    Tisztelt Attila és mindenki!

    Nagyhatalmas öröm volt ezen sorokat olvasnom. Sajnos nem találkoztunk még de figyelemmel tartom ezen blog tartalmát.Mindenképp példaértékű.
    A MISZÜ-ben tett előadásai is nagyon tetszettek és mindenképp megfogadni való.
    Tisztelettel:
    Tatos Levente

  9. Bognár László

    Van még egy tévedésed Attila! 🙂
    Igenis, a BUX index ma beleremegett a hírbe, amely rólad szólt.
    Na, de komolyra fordítva: gratulálok!

  10. Tóth Mária (Maya)

    Kedves Attila! Ez nagyon dícséretes. A jövőben is szívesen olvasom majd írásait.

    Kihasználja Ön a saját publikációk díjazására vonatkozó törvények előnyeit?

    ÜdvMy