A hétvégére félretettem Önnek egy bélyegzős tollat

Szerző: | márc 27, 2009 | bélyegző ajándékba, bélyegzős toll | 2 hozzászólás

Bélyegző Expressz webáruház - Ha most rendel, most ajándékba kapja ezt a bélyegzős tollatMi sem szeretünk hétvégén dolgozni járni, és biztos vagyok benne, hogy Ön sem. De ha már be kell mennie, és ha pont szombatra maradt az a teendője, hogy bélyegzőt rendeljen, szeretném kárpótolni Önt az elvesztegetett szabadidejéért.

Van egy meglepetésem — kifejezetten azoknak, akik 2009. március 28-án, szombaton vagy másnap, 29-én, vasárnap rendelnek.

twin_belyegzos_toll_Ha Ön 2009. március 28-án, szombaton nulla óra és 2009. március 29. vasárnap 24 óra között bélyegzőt rendel a Bélyegző Expressz webáruházában, a megrendelés mellé

egy Trodat Goldring Twin

bélyegzős tollat kap ajándékba!

(Az ajándék értéke 10.514.- forint.)

Ha már a hétvégén be kellett menni a munkahelyére, legyen ebben a napban valami jó is!

Az idejét nem tudom visszaadni, de ezzel az ajándékkal talán kárpótolni tudom.

Ezt a tollat imádni fogja!

Ugyanolyan praktikus, mint egy Trodat zsebbélyegző, csak még annál is kisebb helyen elfér! Igaz, cserébe valamivel kisebb lenyomatot készíthet vele, de arra való a lézergravírozó gépünk, hogy az apró betűket is olvashatóan tegyük a szöveglemezre.

Mindig kéznél lesz, akár a táskájában, akár a zsebében, akár a kocsiban, akár a tolltartójában. Ha valamit alá kell írni és le kell pecsételni, az egészet egyetlen mozdulattal elintézheti.

Erre a bélyegzős tollra 3 sor szöveg fér:

  1. Cégnév
  2. Székhely
  3. Adószám

Természetesen a 3 sor teljesen más adatokkal is kitölthető.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a lenyomat mérete 35×7 mm.

Mit kell tennie, ha szeretné megkapni az ajándék Goldring Twin bélyegzős tollat?

  1. Rendeljen a Bélyegző Expressz webáruházában 2009. március 28. 00:00 óra és 2009. március 29. 24:00 óra között bármilyen komplett önfestékező bélyegzőt.
  2. A megrendelés "Különleges kérés" rovatában küldje el nekünk, melyik legyen az a 3 sor, amelyet a bélyegzős tollra szeretne írni.
  3. Ha elfelejti elküldeni ezt az információt, nem történt semmi baj! Munkatársunk fel fogja hívni Önt — akkor is, ha Ön úgy rendelt, hogy nem is tudott erről az akcióról —, és meg fogja kérdezni Öntől, milyen szöveggel kéri a bélyegzős tollat.

FIGYELEM!!!

Ez egy nagyon rövid akció, és csak a hétvégén, vagyis 2009. március 28. 0:00 órától 2009. március 29. 24:00 óráig, a Bélyegző Expressz webáruházában leadott megrendelésekre érvényes.

A hét elején újabb cikkel jelentkezem — érdemes lesz figyelnie, ha Önnek is fontos a cége marketingje.

Addig is kellemes hétvégét kívánok! Ha pedig pont ezen a hétvégén kell a bélyegző megrendeléssel bajlódnia, kárpótolni fogja az ajándék bélyegzős toll!

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

Apróbetű helyett

(Ez a rész nem Önnek szól, csak azok kedvéért írom ide, akik minden akció alkalmával kifejezetten a kiskapukat keresik — ők egyébként sem a mi vevőink, de ők se unatkozzanak.)

  • Az akció kizárólag a megadott időintervallumban érvényes, kizárólag a Bélyegző Expressz webáruházában leadott bélyegző megrendelésekre, és csak komplett automata bélyegző megrendelése esetében (tehát festékpárna, bélyegzőfesték, hagyományos nyeles bélyegző, betűkészlet és egyetlen más olyan megrendelés mellé sem jár bélyegzős toll, amely nem automata Trodat bélyegző).
  • Egy megrendelésnek számít az, ami egy megrendelés szám alatt érkezik. Vagyis egy megrendelés szám alatt akár egy bélyegzőt rendel, akár többet, egy bélyegzős toll jár ajándékba.
  • A bélyegzős tollra legfeljebb 3 sor szöveg fér, ennél többet nem lehet elhelyezni rajta. 
  • Az akció keretében adott bélyegzős toll tollteste kék színű, a lenyomat fekete, a toll kék színnel ír.

 

2 hozzászólás

  1. Robi

    Húúú!
    Ez a apróbetű – gondolon nem az ujjadból szívtad ki ezeket a pontokat hanem a tapasztalat… vannak ilyenek is???? persze azok akik nem a Te vevőid..:)

  2. Juhász Munkaruha

    Attila!

    Kifelejtetted az apró betűk közül, hogy milyen garancia jár az ajándék toll mellé!

    És ha elromlik? 🙂