belyegzo_expressz_vip_tagsagMa is adok 3 tippet azoknak, akik környezetbarát irodát szeretnének, de előtte egy fontos bejelentés.

Mától ingyenes házhoz szállítás is jár a bélyegzők mellé — igaz, nem mindenkinek. Viszont aki gyors… Mindjárt kiderül!

Régen, amikor még a Királyi Postával szállítottunk, a kézbesítés nem került pénzbe, vagy alig valamibe — igaz, azért a szolgáltatásért nem is lehetett volna pénzt kérni. Emlékszem, amikor a többszörösen biztosított, gyorsított ajánlott küldemény 4 munkanap alatt sem ért célba, és reklamáltunk a Postánál, megnyugtattak, hogy minden a legnagyobb rendben van, és ha a gyorsított ajánlott küldeményként feladott bélyegző 30 nap múlva sem érkezne meg, nyugodtan hívjuk vissza őket, de addig legyünk szívesek várni, mert a küldemény feladásával elfogadtuk az üzletszabályzatot, és abban pont 30 nap a határidő. (Úgy tudom, a szolgáltatás színvonala azóta sem változott jelentős mértékben.)

Ezért váltottunk annak idején, és ezért van, hogy a legtöbb bélyegzőkészítő céggel ellentétben a Bélyegző Expressz évek óta minden megrendelőjéhez, az ország minden pontjára futárral szállítja házhoz a megrendelt bélyegzőket. Ez persze sokkal többe kerül nekünk is, és jóval nagyobb összeget kell továbbhárítanunk az ügyfeleink felé, de így minden megrendelőnk biztos lehet benne, hogy ha nálunk rendel bélyegzőt, akkor az kizárólag annak a kezébe kerül, akinek a kezébe a megrendelő kéri, és nem kaphatja meg tévedésből egy piripócsi számlagyáros, se nem esik le a teherautóról Lepsénynél.

A biztonságos kiszállítás nem volt olcsó, most sem az, de mától minden megváltozik.

Mától VIP kártya – a VIP kártyásoknak ingyen szállítjuk házhoz a bélyegzőt!

A webáruházban a mai napig minden megrendelés házhoz szállításáért fizetni kellett, kivétel azoknak, akik bruttó 20 ezer forint fölött rendeltek, mert nekik automatikusan díjmentesen szállítottunk. Ha viszont egy ilyen vevő később újra rendelt, és a megrendelés összege nem érte el a 20 ezer forintos értékhatárt, már fizetnie kellett a szállításért. A VIP kártyát azért találtuk ki, hogy aki egyszer már rendelt 20 ezer forintért vagy ennél is magasabb összegért, többet soha ne fizessen a szállításért. Ezzel szeretnénk megköszönni nekik, hogy nálunk vásároltak.

Hogyan kaphat Ön VIP kártyát?

Mától azok a vevőink, akik bruttó 20 ezer forintért — vagy annál magasabb összegért — vásárolnak a Bélyegző Expressz webáruházában, VIP kártyát kapnak ajándékba, így nekik soha többet nem kell fizetniük a házhoz szállításért.

Vagyis elegendő egyetlen alkalommal 20 ezer forint fölött vásárolni a Bélyegző Expressz webáruházában, és cége örökös ingyenes bélyegző kiszállításra jogosító VIP kártyát kap ajándékba.

Mit tegyen, ha most nem szeretne 20 ezerért bélyegzőt vásárolni, mégis szeretne VIP kártyát? Nincs esetleg valami promócióval egybekötött akció?

De van! (Persze határidős, mint minden a Bélyegző Expressznél.)

Ha szeretne VIP kártyát, de nem szeretne 20 ezer forintért vásárolni, a következőt tegye.

4912_ecoprinty1Rendeljen bármilyen méretű, környezetbarát technológiával készült Trodat EcoPrinty bélyegzőt 2009. július 06. 0:00 óra és július 12. 24:00 óra között a Bélyegző Expressz webáruházában, és a megrendelés mellé ajándékba kap egy Bélyegző Expressz VIP kártyát.

Ezzel a kártyával minden további megrendelése esetén — értékhatártól függetlenül — az 1 munkanapos kiszállítást ingyen kapja. Ha pedig expressz kiszállítást kér — ez a szolgáltatás feláras —, a megrendelések mellé is csak az expressz felárat kell megfizetnie (a kiszállítás díjmentes lesz, csak a gyorsításért kell fizetni).

Akkor ha most Trodat EcoPrinty-t rendelek, máris ingyen szállít a Bélyegző Expressz?

Nem. Ha 20 ezer forint alatti összegért rendel, az első kiszállításért fizetni kell, de a csomagban benne lesz az Ön Bélyegző Expressz VIP kártyája, így minden további megrendelése esetén igénybe veheti a díjmentes házhoz szállítást.

És aki 20 ezer forint fölött rendel?

Annak természetesen már az első kiszállítás is díjmentes — valamint az összes többi is ezek után, értékhatártól függetlenül.

… és végül 3 tipp azoknak, akik szeretnének környezetbarát irodában dolgozni

1. Spórolhat a nyomtatással

Állítsa a nyomtatót "TONER SAVE" üzemmódba. A legtöbb lézernyomtató ebben az üzemmódban is kiválóan olvasható nyomatot ad — ha csak szöveges dokumentumokat vagy számlákat nyomtat, észre sem fogja venni a különbséget —, viszont jóval kevesebb festéket használ. Így ritkábban kell tonert cserélnie — ezzel nem is kevés pénzt takarít meg, és a környezetét is védi.

2. Az ottfelejtett telefontöltő

Húzza ki a mobiltelefon töltőjét, ha a töltés befejeződött. FIGYELEM! Nem elég levenni a telefont a töltő egységről, ugyanis a szerkezet így is fogyaszt. Egy mobiltelefon töltője az üresjárati áramfelvétel miatt évente kb. 1500.- forintnyi elektromos energiát fogyaszt el. Ez csak Magyarországon 110 megawatt túlfogyasztást jelent, 3,75 milliárd forint fölösleges költséget.

Nemrég egyébként egész nevetséges áron láttam a Decathlonban kurblis mobiltelefon töltőt. Ez sem utolsó megoldás.

3. Szabaduljon meg a kéretlen reklámlevelektől

Mindenki utálja a spam leveleket. Most mégsem az online spamről beszélek, hanem az offline érkező DM levelekről. Biztos, hogy Ön is kap olyan DM küldeményeket, amelyekre nem kíváncsi. Felkerült egy listára, és rendszeresen küldenek Önnek egy katalógust, egy időszaki kiadványt. Ha nem érdekli, mind önmagáért, mind a hirdetőért, aki ezt küldi Önnek, mind a környezetéért megtehet annyit, hogy felhívja a feladót, és udvariasan megkéri, hogy Önnek, aki valójában nem célcsoport, a jövőben ne küldjön ilyen anyagot.

Ezzel pénzt takarít meg a feladónak, és nem mellesleg megment néhány fát a kivágástól.

Ne gondolja, hogy ezek jelentéktelen, kis dolgok. Sokan vagyunk, és sok apró figyelmetlenségünk miatt fizetünk magas számlákat. De a legdrágább árat az energiaforrások elapasztásával és a környezetünk tönkretételével fizetjük.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

3 hozzászólás

  1. Bédi Sándor

    Kedves Attila!

    Ha már a futárszolgálatokra terelődött a szó…
    Mi egy nyelviskola vagyunk, ügyfeleink, illetve bocsánat, tanítványaink igényeihez igazodva minden hétköznap 16:30 és 20:30 között tartjuk nyitva az irodánkat.
    Tapasztalataim szerint jelenleg nincs egyetlen olyan Magyarországi futárszolgálat, amelyik vállalni tudna 16:30 utáni kézbesítést, ennek folyományaképpen pedig egyetlen internetes áruháztól sem tudunk rendelni, amelyik nem kínálja fel a saját boltjában történő áruátvétel lehetőségét.
    A Bélyegző Expressz becsületére legyen mondva, hogy lehetővé tette számunkra ezt a lehetőséget, amit ezúton is köszönünk, de éppen a napokban kényszerűségből egy papíráruház futárszolgálatára szorultunk. Profi futárszolgálatról lévén szó e-mailben előre jelezték a szállítást és az időpontot is megadták: 8 és 18 óra között. Profi nem?! Hát mit mondjak, elég hosszú napom volt reggel 8-tól este fél 9-ig. A történet csattanója, hogy a futár délután 5 körül esett be az áruval.
    Egy szó mint száz, véleményem szerint az internetes kereskedés egyik leggyengébb láncszeme a szállítás, ráadásul a webáruházak gyakorlatilag semmilyen garanciát nem tudnak vállalni a szállítóikért. Pedig milyen szép is lenne…

    Üdvözlettel: Bédi Sándor

  2. BobMaster

    Kedves Attila,

    Az ötlet és a tippek megint kiválóak, sajnálom, hogy nem tudok élni az ajánlattal, szerintem már így is vezető helyet foglalunk el az egy főre eső Trodat Printy bélyegzőkben. Azt viszont megígérhetem, hogy a következő is Trodat lesz – és természetesen a BélyegzőExpressztől.

    Kedves Sándor, (és Attilától itt elnézést kérek a reklámért, ha gond, kérem törölje): mivel látom, hogy Budapesten vannak, számítástechnikai eszközökben — nem futáros, hanem saját — kiszállítással tudunk Önöknek ebben az idősávban segíteni. A fizetést pedig akár helyszínen bankkártyával is meg tudjuk oldani.

    • Bélyegző Expressz

      Sándor, köszönöm az elismerő szavakat! Azért tudunk rugalmasak lenni, mert profikkal dolgozunk. Az elismerés nem is annyira az én cégemet illeti, mint inkább a futárszolgálatot, akivel szállítunk.

      Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valóban nehéz az Ön által megadott idősávban dolgozó futárszolgálatot találni. Egyébként tessék, itt a réspiac: a futárszolgálatok egymás lábát tiporják, nem győznek árharcolni, miközben ott hever az asztalon egy halom pénz, amit egyvalaki a zsebébe söpörhetne, ha lenne olyan kemény legény, hogy akkor nyitna, amikor mások zárnak.

      Ez a piac elég kicsi ahhoz, hogy más már ne akarjon rajta osztozni, de elég nagy ahhoz, hogy bőségesen eltartson egy céget, sőt.

      Bobmasert pedig én is jó szívvel ajánlom. Kevés az olyan lelkesen fejlesztő cégvezető, mint ő. Az pedig, úgy tudom, egyedülálló szolgáltatásuk, hogy kiszállításkor a futárnak is lehet bankkártyával fizetni.

      Nem véletlenül mondom, hogy a gyors észjárású és cselekvésre kész kisvállalkozóké a jövő.

      Horváth Attila