40 évet húzott le a bélyegzőgyilkos — A barátai meglátogatták az évfordulón

Szerző: | dec 13, 2009 | Horváth Attila 40 éves | 50 hozzászólás

tuzijatek1Gyorsulás nulláról 40-re 10 másodperc

Akinek volt Trabantja, tudja, miről beszélek. (Nekem volt, és imádtam.) Egy Trabiban ülve ez a sebesség nem tűnik szédítőnek. De ha ugyanezt az életről mondom — márpedig így történt —, akkor azért van ám itt sebesség.

Rájöttem, hogy az élet egy kicsit olyan, mint Trabantban utazni.

Vagyis néha egy kicsit zötyög, néha egy kicsit büdös, néha eltévedünk, de azért megy, és a fíling mindent visz!

Ígérem, semmi életbölcsesség-szerű izével nem untatom, hanem gyorsan belecsapunk a születésnapi habos tortába.

Jöjjenek az ajándékok!

Akkor hát lőjük ki a dugót a pezsgőből!

Az én ajándékaimat ebben a kis lapozható katalógusban nézheti meg (Ha rákattint, teljes képernyőben nyílik meg, és le is töltheti pdf fájlként).

 

 

Ha valamiért nem látná a katalógust, kattintson ide.

Eljöttek a bulira a barátaim is, és rengeteg ajándékot hoztak magukkal.

Nézze meg mindegyiket, mert a legtöbb teljesen ingyen van, de csak ma.

FIGYELEM! A legutolsó ajánlatot nagy hiba lenne kihagyni, mert ott én fizetek!

A legvégére pedig tartogatok egy kis meglepetést — de ne leskelődjön, egyenként nézze meg az összes ajándékot. Éjfélig van idő!

Bontogasson kedvére!

1. Profi kontrolling a cégének

Mezőné Implom Eszter ajándéka

Minden cégvezetőnek szüksége van pontos adatokra, hogy ne csak sejtések alapján hozza meg a döntéseit. Azt a rendszert, amelyből a megfelelő adatokat megtudhatja, sok néven nevezhetjük. Én kontrolling rendszernek hívom. 

Eszter az elmúlt évtizedben számos különböző területen működő céggel került kapcsolatba. Azt mondta, jól működő vállalkozásoknak minden esetben csak azok bizonyultak, amelyek vezetői tisztában vannak a cég jövedelemtermelő ágaival, és ahol tudják melyik tevékenység hozza, és melyik viszi a pénzt.

A folyamatos jól informáltsághoz azonban elengedhetetlen egy megfelelően kialakított a cég szempontjait, a vezető információ-igényeit figyelembe vevő információs (kontrolling) rendszer mindennapi működtetése. 

A http://kontroller.hu oldalon olyan cikkeket olvashat, amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a saját cégében kialakítsa azt a rendszert, amelyből Ön is világosan láthatja, hol a pénze.

Ízelítőül egy példa az akciókról, amelyek akár a cége veszteségeit is okozhatják, ha nem számolja ki pontosan az árengedmények eredményre gyakorolt hatását.

>>> A tanulmányt innen töltheti le.

A tanulmány végén talál még egy hasznos meglepetést.

2. Profi levelezés a cégének

Kruska Tibor ajándéka

Szeretné megtudni, mennyire profi az e-mailezésben? Az ELIT-INFO tesztje segítségével 3 perc alatt megtudhatja, hogy mennyire ismeri és alkalmazza az elektronikus levelezés írott és íratlan szabályait. Csak 12 kérdés! Érhetik meglepetések…

>>> Kattintson ide a teszthez

Biztosan ismeri a sztorit az autószerelőről… Egy bármilyen kalapácsütés nem kerül semmibe, ellenben ahhoz a bizonyos kalapácsütéshez, amelyik megjavítja az autóját, nos már mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Paradox módon egy bármilyen levelezőrendszer elég sok pénzbe kerülhet (és még annál is több bosszúsággal járhat), de az a bizonyos levelezőrendszer, ami sokak szerint az egyik legjobb, ingyen elérhető.

Alig titkolt elfogultsággal szeretném szíves figyelmébe ajánlani a saját domaines Gmail levelezőrendszert. A műszaki ínyencségeket Tiborra hagyom, a legtöbbünk számára a végletekig leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy a saját (céges) domain név alá akár 50 emailcímet regisztrálhat ingyenesen, amelyeket a Gmail világbajnok levelezőrendszerén keresztül használhat (a @gmail.com cím nem jelenik meg sehol).

Vissza a sztorihoz… A saját domaines Gmail ingyenes, ha valaki tudja, mikor és hová kell csapni az elektronikus kalapáccsal. Tiborék egy jelképes összegért vállalják az egész procedúra levezénylését – több száz ügyfelük tapasztalatával. Ebből a jelképes összegből is komoly kedvezmény jár – csak ma, csak Önöknek.

>>> Érdekel, szeretnék erről többet megtudni

3. TopSport.hu vásárlási utalvány

Mesterházy Levente ajándéka

Semmit sem utálok jobban, mint amikor ruhát kell vásárolni (bármilyen ruháról legyen is szó). Próbálni gyűlölök. A TopSport.hu webáruházát nekem és a hozzám hasonló vevőknek találták ki.

Azért szeretem őket, mert több ezer ruha, cipő, táska és egyéb kiegészítő között válogathatok. Arra is figyelnek, hogy csak azt teszik a kirakatba, ami tényleg kapható, ami készleten is van — nincs bosszankodás, hogy kiválasztom, de nincs —, ráadásul nagyon gyorsan szállítják. Ha pedig valaminek nem jó a mérete, akkor 365 napon belül bármikor visszaküldhetem, szó nélkül visszafizetik az árát. Szóval semmi kockázatot nem jelent, hogy nem próbálom fel.

Ja, és még valami: akkor vannak nyitva amikor én szeretném….mindig.

Ha pedig karácsonyra szeretne rendelni valamit, szinte az utolsó pillanatig halogathatja. Leventéék ugyanis azt garantálják, hogy a december 22. 10:00 óráig leadott megrendelések garantáltan megérkeznek karácsonyra.

Levente ma — de csak ma — egy 15%-os kedvezményre jogosító kupont és díjmentes házhoz szállítást ad a Bélyegző Expressz vásárlóinak, melyet 2009. december 22-ig válthat be.

>>> A kedvezményes Topsport kuponért kattintson ide!

4. AdWords hirdetési titkok

Barazsy Ákos ajándékai

Szeretne sok, de jó minőségű vevőket szerezni a lehető legolcsóbban?

Hirdessen a Google AdWords rendszerével, ehhez most a piacon kapható legjobb oktatóanyagot -40% kedvezménnyel kapja meg a 40. születésnapom alkalmából!

Mi is ez? Weblap itt.

Miért lehet Önnek ez most különösen hasznos?

  • A következő időszak mindenki számára a megmaradt vevők megszerezésére irányul
  • Minél előbb kezd hozzá, annál előbb hagyja le a konkurenciáját (csak nehogy Ők lépjenek hamarabb…!)
  • Az internetes hirdetésekben ma még olyan lehetőségek vannak, mint anno a privatizálásban! Ma még…
  • Megismerkedhet egy olyan lehetőséggel, ami gyökeresen változtatja meg hirdetési- és vevőszerzési rendszerét, és végre megvalósíthatja álmait!
  • Mit veszíthet? Semmit.

További gondolatébresztőnek töltse le és nézze meg az alábbi anyagokat, MOST:

"10 + 1 legnagyobb félelem és tévedés a Google AdWords hirdetési rendszerével szemben" c. tanulmány  Klikk ide a letöltéshez >>

A kezdőknek gondolatébresztő, de haladóknak is hasznos interjú, melyben Wolf Gábor kérdez Ákos Google AdWords hirdetési titkairól 3.770 Ft értékben (Ön most ingyen kapja!) Klikk ide a letöltéshez >>

Javaslom, hogy gyorsan töltse le és hallgassa meg az interjút, hogy még ma el tudja dönteni, megrendeli-e Ákos "A kulcsszó: Google AdWords" csomagját, melyet csak a mai napon, egyedi formában, egyedi, 40%-os kedvezménnyel kínál Önnek.

Mit tartalmaz "A kulcsszó: Google AdWords!" csomag 59.700 Ft + Áfa 35.820 Ft + ÁFA befektetésért? Megrendeléshez klikk ide!

(Figyelem! A kedvezményért cserébe az alábbi anyag dobozolás nélküli, letölthető elektronikus változatát kapja csak meg! A tartalom és az ajánlat többi eleme minden tekintetben azonos a dobozos termékkel, csak ezt Önnek kell letölteni, adott esetben CD/DVD-re írni, segédfüzetet kinyomtatni!) 

  • 2 db DVD (4 nap előadása videón: Google AdWords előadás + "Hogyan kezeld a sikert?" előadás + ugyanezek mp3 formátumban)
    (Most doboz nélküli letölthető formátumban.)
  • 9 db CD (a fenti előadások pl. autóban való hallgatáshoz)
    (Most doboz nélküli letölthető formátumban.)
  • 1 db CD (Wolf Gábornak árulom el instant hirdetési titkaim egy interjúban)
    (Most doboz nélküli letölthető formátumban.)
  • 72 oldalas nyomtatott segédlet (pontról pontra vezet végig a beállításokon, trükkökön, ellenőrzési listák, stb.)
    (Most doboz nélküli letölthető változatban.)
  • 3 hónapos zárt, VIP AdWords fórumtagság (beszéljük meg együtt a kérdéseket, újdonságokat)
  • 30 perc telefonos konzultációs lehetőség Ákossal (ha olyan merül fel, amit mással nem osztana meg…)
  • min. -10% kedvezmény későbbi előadásokra, termékekre (partnerprogram keretében későbbi releváns termékek, szolgáltatások)
  • 30 nap pénzvisszafizetési garancia!

5. Egy novella, amelynek Ön a főhőse — most ajándék

Kosztolányi Ádám ajándéka

Nincs is olyan messze attól, hogy egy regényben vagy egy novellában hamarosan Ön vagy az Ön által megajándékozott személy körül forogjanak az események…

Egy biztos: egy novella már vár Önre — Ön mondja meg, ki legyen a főhőse: Ön, egy ismerőse, egy családtagja, esetleg egy üzleti partnere?

Ha kér egy novellát ajándékba, amelynek Ön vagy egy Ön által választott személy a főhőse, kattintson ide.

6. A barátom megtanítja orosz rulettezni (Végül is mennyit ér az élete?)

Róth Dénes ajándéka

Ha van a cégének weboldala, netán használja is (feliratkozókat gyűjt, hírlevelet küld ki), akkor nem az a kérdés, hogy ön orosz rulettet játszik-e. A kérdés az, hány töltény van a stukkerben: az online marketing tele van olyan jogi előírásokkal, amiről a legtöbb kisvállalkozó egyáltalán nem, vagy csak nagyon felszínesen tájékozott.

Lehet, hogy simán elvehető öntől a domain neve?

Szeretne sok százezres bírságot kifizetni, csak mert nem figyel néhány egyszerű, apró részletre, amikor a hírlevélre feliratkoznak az olvasók? Mit szólna egy vaskos kártérítéshez csak azért, mert egy hiányzott egy fontos félmondat a webes fejlesztő szerződéséből? Szemérmetlenül másolják a marketing anyagait, én nem tud ellene tenni? Róth Dénes igazságügyi szakértő Online Marketing Jogi Túlélőcsomagját végigolvasva sokszor voltam kénytelen a homlokomra csapni és azonnal akcióba lépni.

Dénes barátom az alkalomhoz illő és igen gáláns ajánlatot tartogat önnek, ami sajnos csak ma érvényes: 40%-os engedményt ad a Bélyegző Expressz mai vásárlóinak az Online Marketing Jogi Túlélőcsomag árából, és az első 15 megrendelő még egy telefonos konzultációt is kap mellé ajándékba.

>>> Megnézem, hány tölténnyel is játszom az orosz rulettet!

7. Wolf Gábor gatyába rázza a marketingjét

wolf_gaborHa választanom kellene, hogy kitől tanuljak marketinget, és csak egyetlen nevet mondhatnék, Wolf Gábort választanám.

Ő az, akitől a legtöbbet tanultam mindahhoz, aminek segítségével elértem az online vállalkozásom sikereit. Nélküle még mindig XIX. századi módszerekkel küzdenék a piacon, mint tettem ezt korábban, és mint teszik ezt sokan mások.

Gábor azon kevés marketing tanácsadók egyike — hozzáteszem: az egyik legjobb —, akik folyamatosan képzik magukat itthon és külföldön, ismerik a legújabb marketing fogásokat, és csak azt tanítják, amit ki is próbáltak. Nem majmolja a külföldi sikeres mintákat, hanem adaptálja azokat. Úgy honosítja, ahogy azok működnek.

Hogy mi lesz élete fő műve, még nem tudom, de azt tudom, melyik az a két alapmű, amit mindenkinek ismernie kell, aki abból szeretne élni, hogy elad valamit.

Nem kevesebbet állítok, mint azt, hogy biztosan nem használt ki minden lehetőséget az, aki nem ismeri Gábor Marketing Tervezési Szisztémáját és a Hipnotikus Reklámszövegeket.

Gábor a mai napon két ajándékot is hozott.

Az egyik egy 2010-es marketing tervezési naptár — ezt akár most azonnal Ön is ingyen letöltheti innen.

És hogy tudja, mit írjon bele, és hogyan valósítsa meg, most Ön is vadítóan jó kedvezménnyel vásárolhatja meg a Marketing Tervezési Szisztémát és a Hipnotikus Reklámszövegeket.

Annak idején, évekkel ezelőtt én egyet vettem meg annyiért, amennyiért Ön most mindkettőt megkaphatja, de ez a befektetés már az első napon visszahozta az árát.

Nem akarom rábeszélni semmire, de az akció egyetlen napig él, és ide kattintva érhető el a megrendelőlap.

8. Papp Zoltán

Ha a konkurense kókler, de jól adja el magát, az sem Önnek, sem a vevőnek nem jó.

Ha a cége kiváló, de nem tudja, hogyan mutassa ezt meg a vevőinek, hogyan érje el, hogy a vevő értő szemmel válasszon, hogy a jobb minőséget válassza, akkor Papp Zoltán barátom az Ön embere.

Zoli összegyűjtötte egy szakma alapvető minőségi kritériumait egy emészthető nyelvezetű és vonzó külsejű online és offline kézikönyvben, mely tökéletes minta lehet az Ön számára is, hogy hogyan lehet egy ilyen kiadványt tartalmilag és megjelenésében a modern kor kihívásainak megfelelően elkészíteni.

Egy másik kiadványában pedig energikus, humoros, lendületes írásmintákat ad, hogy Ön saját szakmai kiskátéját még inkább kiemelhesse a reklámzajból! A két kézikönyvhöz egy leírást is mellékel arról, hogy Önnek milyen lépéseket kell végrehajtania, saját kézikönyve elkészítéséhez.

Zoli a születésnapom tiszteletére, egyet fizet, kettő kap akciót hirdet Önnek, mint kedves ügyfelemnek!

Sőt! Ha később mégis inkább Zolira bízza a munkát, akkor Zoli a kedvezményes vételárat kétszeresen számítja be az Ön kézikönyvének elkészítési díjába!

És ha ez még nem volna elég, Zoli egy forradalmian új online kiadvány szerkesztésének műhelytitkaival is megismerteti azokat, akik megrendelik a kiadványait.

Márpedig a kedvezmény vonzó: 40%. (Miért pont 40? Hogy ez hogy jutott az eszébe?)

>>> Tovább a kézikönyvet bemutató oldalhoz!

9. Befizetem egy majd' egész napos vállalkozói tréningre — Önnek csak el kell jönnie

Ön előtt sem titok, hogy abból élek, hogy bélyegzőt rendelnek a cégemtől. Semmihez sem fűződik nagyobb érdekem, mint ahhoz, hogy a vevőimnek jól menjen a vállalkozása, hiszen ha fejlődik a cégük, akkor előbb vagy utóbb újra meg újra bélyegzőre lesz szükségük, és ezt nálam fogják megrendelni. (Igyekszünk úgy dolgozni, hogy érdemes legyen visszatérni hozzánk.)

Gyárthatnék szétesős bélyegzőket is, és akkor ezzel oldanám meg, hogy mielőbb újra vásároljanak nálam, de van egy sokkal jobb stratégiám.

Szeretném, ha a vevőim profi szintre fejleszthetnék magukat a vevőszerzés, a pénzügy és a szervezetfejlesztés területén.

Ahogy a világ dinamikusan fejlődő országai is rájöttek, hogy a legjobb befektetés az oktatás, úgy én is rájöttem, hogy a legjobb, ha az ügyfeleim önképzésébe fektetek be.

Ezért felkértem a Vállalkozz Hatékonyan Klub vezető tanácsadóit, dr. Tóth Andrást, Kelkó Tamást és Surányi Ferencet, hogy tartsanak egy komoly tréninget a vevőszerzésről, a profit növeléséről és a szervezetépítésről.

A Vállalkozz Hatékonyan Klub ezt minimum 200 fő részvétele esetén fejenként 9.900.-forint + áfa áron vállalta.

Nekem Ön megér ennyi pénzt.

Ezért úgy döntöttem, hogy az első 200 jelentkező jegyét én fizetem.

Mi a teendő?

  1. Ha Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressznek, vagyis ha nem kap rendszeresen blogértesítőt, akkor először — FIGYELEM, ez még csak az első lépés! — regisztráljon a Bélyegző Expressz tanulmánysorozatára itt. (Ha Ön regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz Blognak, vagyis ha rendszeresen kap blogértesítőt, akkor ezt a lépést nyugodtan hagyja ki. FIGYELEM! Ez még nem a tréning regisztrációja, az csak ezután jön.)
  2. Regisztráció után látogasson el a VH Klub oldalára, ahol megtudja, miről is lesz szó a Vállalkozz Hatékonyan Klub rendezvényén, megtudhat minden fontos részletet, és a VH Klub oldalán regisztrálhat a 2010. január 08-án, pénteken tartandó egész napos tréningjére.
    Ha szeretne eljönni a Vállalkozz Hatékonyan Klub képzésére 9.900.- forint + áfa helyett ingyen, akkor kattintson ide a részletekért és a regisztrációhoz.

Remélem, jól fogja érezni magát ezen a kis rögtönzött születésnapi bulin.

Köszönöm, hogy eljött, köszönöm, hogy velem ünnepelt!

Jöjjön el 40 év múlva is (de azért hamarabb is visszavárom)!

És hogy akár 40 év múlva — vagyis inkább sokkal hamarabb — is megtaláljam Önt, ha újból lenne valami hasznos az Ön számára, és Ön még nem regisztrált olvasója a Bélyegző Expressz blognak, akkor gyorsan regisztráljon itt.

Horváth Attila

Bélyegző Expressz
Minőségi bélyegzők, expressz gyorsasággal, garanciával!
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32., Főépület, 1. emelet 115.

Telefon: 06 (1) 411 1212
Telefax: 06 (1) 411 1313
Nyitva tartás: (munkanapokon) 10 és 17 óra között

www.belyegzoexpressz.hu

50 hozzászólás

  1. Kaposvári János

    Kedves Attila!
    Születésnapod alkalmából minden jót kívánok neked, és magunknak azt, hogy maradj meg olyannak, amilyennek megismertünk: kedvesnek, őszintének, hitelesnek.
    A betonkeverős

    • Bélyegző Expressz

      János, nagyon köszönöm! Kedves, hogy ezen a kései órán eszedbe jutottam. (Aki dec. 14-én olvassa ezt a hozzászólást, annak a kedvéért elmondom, hogy a blogbejegyzés már 13-án este itt volt, de még csak annyi szöveggel, hogy 14-én itt történni fog valami. Érdemes lesz figyelni, mikor cserélem ki a szöveget a nagy durranásra.)
      Hamarosan!
      János, köszönöm még egyszer!
      Horváth Attila

  2. Bánovics Tamás

    Kedves Attila!

    Nagyon Boldog Születésnap Kívánok Önnek!
    Kellemes Ünnepeket és a 2010-es évre pedig még több frappáns bejegyzést és ötletet kívánok.

    • Bélyegző Expressz

      Kedves Tamás!

      Köszönöm, én is boldog ünnepeket és nagyon sikeres 2010. évet kívánok Önnek. Holnap (vagyis már ma) figyelje a blogot, olyat fog látni, ami eddig még nem volt.

      Horváth Attila

  3. Radics Péter

    Boldog szülinapot Attila! Kíváncsi vagyok mit eszeltél ki!

    • Bélyegző Expressz

      Köszönöm!

      A barátaimmal eszeltük ki, nagyon jó lesz! (Senki sem alszik?) 🙂

  4. Regőczi Gábor

    Kedves Attila!

    Születésnapja alkalmából minden jót szeretnék kívánni Önnek!
    Köszönöm a sok hasznos infót!

    Tisztelettel: R. Gábor

  5. Barazsy Ákos

    Boldog szuletesnapot!

  6. M.I.Eszter

    Jó reggelt!
    Boldog születésnapot!

  7. Tibor

    Kedves Attila!

    Boldog születésnapot kívánok.
    Mint olvasója köszönöm az eddigi érdekességeket és nagyon sok sikert kívánok a továbbiakra is!

    Tibor

  8. K. Péter

    Boldog Születésnapot Kívánok!
    …és köszönöm a sok hasznos írásod!

    • Bélyegző Expressz

      Köszönöm mindenkinek!

      Egy rövid alvás után még elvégzem az utolsó technikai jellegű simításokat, és indul a buli.

      Remélem, a szerver bírni fogja.

      Hamarosan jelentkezem!

  9. Target

    Kedves Attila!
    Boldod születésnapot kívánok neked én is!
    40 éves vagy…? Pedig 1 perccel se nézel ki többnek 39-nél 🙂

  10. Lehner Viktor

    Nagyon boldog születésnapot kívánok, illetve szeretném megköszönni a sok értékes gondolatot!

  11. Papp Zoltán

    Kedves Attila,

    Isten éltessen egészségben, erőben, bőségben!

    Barátsággal,

    Papp Zoltán

  12. Szűcs Ádám

    Kedves Attila!

    Boldog születésnapot kívánok.

    Szűcs Ádám

  13. Regőczi Gábor

    Kedves Attila!

    Szerintem az illik, hogy a születésnapos is kapjon ajándékot, és mivel Ön is elkötelezett híve környezetünk védelmének, ezért szeretnék Önnek küldeni egy kis meglepetést cégünk termékei közül, ami segítségével garantáltan több száz kg. mosószertől kíméli meg környezetünket, és természetesen nem kevés pénzt is megtakaríthat!
    Itt tekintheti meg:http://actnatural.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=112&products_id=131

    Hamarosan érkezik futárral! Használja egészséggel! Isten éltesse!

    Tisztelettel:Regőczi Gábor

    • Bélyegző Expressz

      Gábor, nagyon köszönöm, és mindenkinek köszönöm!

      Elnézést, hogy ekkora csendben vagyok, de az utolsó ellenőrzéseket futom át, mielőtt beönteném ide az ajándékokat.

      Hamarosan kezdünk!

      Horváth Attila

  14. Grécziné T. Magdolna

    Kedves Attila! Nagyon Boldog Születésnapot kívánok! A jövőre nézve pedig a továbbiakban is nagyon sok energiát, ötletet, hogy legalább még 40 évig olvashassuk a szuper blogokat! 🙂

  15. Radics Péter

    Attila! Le a kalappal. Szép csokrot gyűjtöttél. Köszi!

  16. Horvát Anikó

    Kedves Attila!
    Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de a céged szolgáltatását volt szerencsém nem egy alkalommal igénybe venni.
    Gratulálok a szültésnapod alkalmából, és persze a remekül működő céghez és kollegákhoz!
    Üdvözlettel: Anikó/Lugas Konyha Kft.

    • Bélyegző Expressz

      Köszönöm mindenkinek!

      És most egy kicsit lelépek. Kikapcsolom a telefont, eltűnök – a Kollégáim pedig mindent megoldanak, mert ennyire jó fejek!

      Horváth Attila

  17. Barna Laci Lagziguru

    Nekem még 7 év mire utolérlek, de ezúton is köszöntelek! „Minket csak a Trodat bélyegzők élnek túl” szlogen az ajándékom!

    Barna László Lagziguru
    Esküvői Navigátor

  18. Kruska Tibor

    A gép forog, az alkotó pihen…

    Boldog negyvenediket, Attila!

  19. Till Zoltán

    Kedves Attila!

    Boldog születésnapot!

    Üdv,
    Zoli

  20. Rónai Balázs

    Isten éltessen így közelebb a 20-hoz, mint a 18-hoz!

  21. Görög Sándor

    Boldog Szülinapot!!

    Figyelj, mert lejárt a garancia!!! 🙂

  22. Mesterházy Levente

    Boldog Szülinapot és szép álmokat! Legyen a következő 40 olyan, amilyennek Te szeretnéd.

  23. Erdélyi Norbert

    Boldog forti!

    Lényegesen jobb ötlet ez a post, mint a 40 vagyok 40% kedvezmény, bár két hete én is ezt csináltam (30 vagyok 30%…).

    10 év múlva lekoppintanám, majd emlékeztetlek :))

  24. Gyurka András

    Kedves Attila!

    Születésnapod alkalmából azt kívánom, hogy soha ne hagyjon el a humorod, a jókedved és a folyton tenni akarásod.
    A második 40 éved legyen sikeresebb, legyen hangosabb és legyen bővében a pénznek!!!

    Baráti üdvötlettel:
    Gyurka András

  25. Mastalli Zsuzsanna

    Kedves Attila,

    idézettel kívánok Boldog szülinapot:

    „Egy adott időpontban született dolog magán viseli a pillanat valamennyi sajátosságát.”
    Carl Gustav Jung

  26. Mastalli Zsuzsanna

    Egy adott időpontban született dolog magán viseli a pillanat valamennyi sajátosságát.
    Carl Gustav Jung

  27. Winkler Balázsd

    Attila! Boldog szülinapot!
    Reméljük ez még csak az első negyede volt életednek 😉

  28. Tóth György

    Akinek ilyen barátai vannak, annak könnyű lehet az élete. A család, a barátok, minden nehézségen átsegítenek.
    Sok boldogságot, még félszáz hátra van.
    Ha én is segíthetek, az könnyebb is lehet, mint az első negyven.
    Tóth Gyuri, pénzügyi stratéga

  29. Tóth György

    Szia Attila!
    Akinek ilyen barátai vannak, nem lehet gondja az életben. A család után a barátok a legfontosabbak. A munka szükséges rossz.
    Légy erős! Félszáz még hátra van és ha ebben segíthetek, akár könnyebb is lehet, mint az első negyven.
    Tóth Gyuri, pénzügyi stratéga

  30. Tóth György

    Szia Attila!
    Légy erős, félszáz még hátra van. Ilyen kiváló barátokkal, könnyű az élet.
    Az életed hátralévő része, akár könnyebb is lehet, mint az eddigiek. Én tudok segíteni benne.
    Tóth Gyuri, pénzügyi stratéga

  31. Lóth Tamás

    Gratulálok, boldogságot és eredményes üzletet kívánok!

  32. Takács Imre

    „Amit másokkal teszel, azt valójában önmagaddal teszed; Tudatalattid megteremti benned azt, amit érzel, és amit gondolsz másokról.”
    (Joseph Murphy

  33. Bossányi Tibor

    Kedves Attila!

    Minden jót kívánok neked!

    Igazán kíváncsi vagyok, hogy mit találsz ki, amikor 110 éves leszel 🙂

  34. Wolf Gábor

    Attila, boldog szülinapot és Isten hozott a klubban! 🙂

  35. Kasnyik Andrea

    Kedves Attila!

    sok-sok boldog születésnapot kívánok és köszönöm szépen a rengeteg hasznos tanácsot! Örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik figyelnek másokra is! 🙂

    Kasnyik Andrea

    • Bélyegző Expressz

      Csak most értem vissza a gép elé, alaposan el vagyok maradva mind az olvasással, mind az írással — kérem, nézzék / nézzétek el nekem.

      Mindenkinek mindent köszönök — hamarosan ennél többet is írok. Annyi minden történt velem egyetlen nap alatt, hogy nem is győzöm majd elmesélni.

      Szusszanok, elolvasom a sok kedves bejegyzést — még egyszer köszönöm —, és valamikor az éjjel vagy holnap délelőtt válaszolok.

      Úgy tűnik, volt itt némi technikai gixer is, így lehet, hogy lesz egy bejelentésem, ami akcióval kapcsolatban sosem szokott lenni. Ha lesz ilyen, akkor annak sokan örülni fognak.

      (Annyi történt, hogy egyrészt technikai okok miatt csak délben tudott kimenni ez a korábbi indulással tervezett akció, másrészt az egyik listán elakadt valami, így aztán lehet, hogy ma éjfélkor mégsem tűnik el innen minden. De pszt, ez titok, ilyet nem csinálunk.)

      Horváth Attila

  36. BobMaster

    Kedves Attila,

    Boldog születésnapot és jó egészséget,

    Üdv,

    Hertay Ákos

  37. Ács Viktor

    Kedves Attila!

    Boldog Szülinapot!

  38. Tulok Imre

    Kedves Attila!

    Nagyon boldog születésnapot kívánok és komoly, az eddigieknél még nagyobb sikereket!

    Ui: a bélyegzős toll, amit nyáron nyertem Tőled még mindig fantasztikus és mindenki megcsodálja, amikor használom. 🙂

    Imre

  39. Varga Emil

    Attila,

    boldog születésnapot, Isten éltessen!

  40. Lacfi Ági

    Drága Attila,

    Tudod, hogy mennyire fontos nekem, hogy egy férfi, üzletember a saját csomagolásával, azaz a megjelenésével is képviselje a cége sikerességét, dinamizmusát, frissességét.
    De vannak kivételek, akiknél már a megjelenés nem számít. Ezek általában kiemelkedően jelentős személyiségek, mint pl. Steve Jobs. Van aki e nevet nem ismeri?
    Vagy pl.Horváth Attila, aki önmaga egy intézmény,márka,egy a kreativitással, korrektséggel, borotvaéles gondolkodással, charme-mal, humorral. Ezen a kombináción már én sem biztos, hogy tudnék érdemben javítani, és nem is kell! Inspirálj minket továbbra is ilyen lendülettel még sokáig! Isten éltessen!
    Őszinte híved, Lacfi Ági

  41. jó_info

    Én csak attól félek, hogy az emberek előbb utóbb megunják azt, amit neves emberek marketing stratégiának neveznek.
    A sok ismerősöm közül már mindenki azonnal kattint a törlés gombra, ha nem az egyik ismerősétől, partnerétől jött a levél.
    Ha pedig a szokásos „kiemelt szövegek, képek, hangzatos szavak” reklámoldallal találják magukat szembe, nemhogy bezárják a böngészőt, de le is csapják a laptop tetejét.
    Az adwords viszont egy tiszta, egyszerű dolog.
    Persze akikel beszélgettem az adwords-ről, azoknak az az egyszerű félelme volt, hogy a „kattintás” sikerességétől függetlenül (azaz hogy vásárol-e vagy sem a betévedő) fizetni kell.
    Talán a legbiztosabb megoldás az volna, ha a google létrehozna egy vásárlói rendszert is hozzá, akkor mérhetőek lennének a vásárlások, így jutalékká változik a kifizetendő összeg, jutalékot pedig mindenki szívesen fizet, így több lenne a hirdető és talán a google bevétele is.

  42. jó_info

    Kimaradt a lényeg:
    Boldog születésnapot!

    • Bélyegző Expressz

      Nagyon köszönöm, hogy ennyien ilyen sokan fontosnak találták elmondani, hogy velem együtt örülnek, hogy ennyien köszöntöttek.

      Mindenkinek köszönöm, és azt kívánom, hogy legalább ennyi kedves ember örüljön velük együtt, amikor születésnapjuk vagy egész egyszerűen csak valami örömük van.

      Egy csomó privát e-mailt is kaptam. Sokan ajándékot küldtek – mindenkinek külön-külön is köszönöm, nagyon jólesett!

      Jó volna mindenkivel kezet szorítani — hát ezt jobb híján most itt virtuálice teszem meg. Mindig mindenhol el szoktam mesélni, hogy nekem vannak a legkedvesebb ügyfeleim. Kell-e erre ennél jobb bizonyíték?

      Nagyon boldog ünnepeket kívánok, és még egyszer köszönöm!

      Horváth Attila